Οι Διόσκουροι Κοζάνης πρωταθλητές εφήβων ΕΚΑΣΔΥΜ

Οι περίπου 1200 φίλοι του μπάσκετ που βρέθηκαν στο κλειστό της Λευκόβρυσης χειροκρότησαν τους Διόσκουρους Κοζάνης για την κατάκτηση του τίτλου στο πρωτάθλημα εφήβων της ΕΚΑΣΔΥΜ, μετά την επικράτησή τους με 46-40 επί της Καστοριάς. Οι παίκτες των δύο ομάδων δεν απέδωσαν ιδιαίτερα καλό μπάσκετ, είχαν πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους και το άγχος της κατάκτησης του τίτλου ήταν εμφανές στις κινήσεις τους. Η Καστοριά κατάφερνε να ελέγξει το ρυθμό του ματς, αλλά στο κρίσιμο σημείο οι Διόσκουροι έκαναν την… αντεπίθεσή τους και πήραν τη νίκη, την οποία και πανηγύρισαν δεόντως!

Ο Δημήτρης Μανακίτσας των Διόσκουρων Κοζάνης αναδείχθηκε MVP του τουρνουά, ενώ ήταν και στην καλύτερη 5αδα, την οποία αποτελούσαν οι: Μανακίτσας (Διόσκουροι), Τσιώρας (Διόσκουροι), Αντωνίου (Καστοριά), Μητρόπουλος Ε. (Πρωτέας) και Σκαρκαλάς (Α.Ε. Κοζάνης). Πρώτος σκόρερ του τουρνουά ήταν ο Μητρόπουλος του Πρωτέα Γρεβενών, που κατέλαβε την τρίτη θέση, νικώντας την ΑΕ Κοζάνης με 78-63.

 

ΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ 40-46
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 17-16, 29-25, 34-35, 40-46
Διαιτητές: Κατωτικίδης, Τσιαπλής
Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ (Καραταγλίδης): Μπασακύρος 10 (2), Γεωργιάδης 2, Καλαϊτζίδης 10, Τούσκας , Γουρζάνης 3, Μιχαλόπουλος 7, Ριζόπουλος, Τζήμας 3 (1), Αντωνίου 5 (1), Μπαμπακος, Δαμιανού
ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ (Μπαρτζώκας): Δεμερτζάκης, Στραβού 1, Ρήνος 8 (2), Λαμπριανίδης 4, Κουρού, Γατόπουλος 7, Μανακίτσας 12 (2), Μπαλτζής, Καλτεριμτζής, Τσιώρας 10, Μαλούτας , Στολτίδης 4, Χατζηιωάννου.

.
Διαβάστε ακόμη…