Μετά τις πληροφορίες που ήθελαν τους Μαχητές με τον Παναθλητικό να συγχωνεύονται, ήρθε η κοινή ανακοίνωση των δύο ομάδων, να επιεβαιώσει τα όσα ακούστηκαν. Οι δύο σύλλογοι, διευκρινίζουν ότι οι επαφές είναι προχωρημένες και ότι στο τέλος της εβδομάδας θα υπάρξει ή όχι η τελική συμφωνία. 

Αναλυτικά

«Μετά το μπαράζ άστοχων και σε πολλές περιπτώσεις μικροπρεπών δημοσιευμάτων, η Διοίκηση μας με κοινή ανακοίνωση με τον Παναθλητικό Συκεών ξεκαθαρίζει τις φήμες που κυκλοφορούν:

“Ο Παναθλητικος Συκεών και οι Μαχητες Δόξας Πεύκων θα ήθελαν απο κοινού να ενημερώσουν άπαντες οτι έχουν ξεκινήσει επαφές για τη διερεύνηση της πιθανότητας ένωσης των δυναμεών τους με σκοπο τη δημιουργία μιας ενιαίας και ισχυρής ομάδας στον Δήμο Νεαπολεως – Συκεών!

Άλλωστε οι συνθήκες επιβάλλουν την σύμπλευση υγιών δυνάμεων που απο μόνες τους ήδη έχουν κατορθώσει πολλά (γυναικεία ομαδα σε Α1, ανδρικές ομάδες σε Α2 & Β/ Εθνικη) και απο κοινού μπορούν να πετύχουν πολλά περισσότερα χωρίς να ανταγωνίζονται η μία την άλλη μέσα τον ίδιο Δήμο!
Σημειώνεται οτι οι επαφές είναι σε προχωρημένο στάδιο και δεν αποκλείεται προς το τέλος της εβδομάδας να ολοκληρωθούν είτε θετικά είτε αρνητικά.
Διευκρινίζεται οτι σε περίπτωση συμφωνίας, η γυναικεία ομαδα θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στην Α1 ενώ ανάλογη απόφαση είναι να παρθεί και για το ενιαίο πλέον ανδρικό τμήμα. Σε κάθε περίπτωση στόχος μας είναι η δυνατότητα ανάπτυξης και η παροχή περισσότερων υπηρεσιών στις ακαδημίες μας που θα απαριθμούν πλέον περισσότερα απο 400 αγόρια και κορίτσια.”».