Είθισται στο μαγικό κόσμο του ΝΒΑ και όχι μόνο τα αρσενικά να έχουν, ενίοτε, περισσότερα από ένα θηλυκά ταίρια. Ανάλογα με τη διάθεση, την ευρηματικότητας τους αλλά και το πρόγραμμα τους. Δεν είναι λίγες οι φορές ωστόσο, που αρκετοί αστέρες του ΝΒΑ έγιναν «τσακωτοί» είτε από τον φωτογραφικό φακό κάποιου παπαράτσι, είτε από την ίδια τη σύζυγό τους. Και στις δύο περιπτώσεις, υπήρξαν απρόσεκτοι και «πλήρωσαν» αδρά το λάθος τους. Λάθος όμως που επαναλαμβάνεται πάνω από δύο φορές, άντε τρεις το πολύ, δεν νοείται…λάθος αλλά συνήθεια.

Πρώτος στη λίστα των πιο άπιστων θεωρείται ο Σακίλ Ο’ Νιλ με τα γούστα του όσον αφορά το αδύναμο φύλο να ποικίλουν. «Ψηλές, κοντές, ξανθές, μελαχρινές, όλες καλές» όπως τραγουδούσε ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος. Βανέσα Λόπεζ, Αλέξις Μίλερ, Λατόσα Λι, Ντομίνικα Γουέστλινγκ είναι μερικές από τις ερωμένες του.

Βανέσα Λόπεζ
Βανέσα Λόπεζ
Λατόσα Λι
Λατόσα Λι
Ντομίνικα Γουέστλινγκ

 

 

 

 

 

 

 

Shaq - Alexis Miller
Αλέξις Μίλερ
Τζέσικα Μπουρκιάγκα

Ο Κόμπι Μπράιαντ από την άλλη, είναι πιο εκλεκτικός μια που οι εκάστοτε ερωμένες του θυμίζουν πολύ… τη σύζυγό του Βανέσα. Μελαχρινές με θανατηφόρες καμπύλες και όποιος αντέξει. Ιδού και η απόδειξη. Τζέσικα Μπουρκιάγκα και Βανέσα Κάρι οι δύο από τις πιο πολυσυζητημένες κατακτήσεις του.

Βανέσα Κάρι

 

 

 

 

 

 

 

Ο τρίτος της παρέας, Ντουέιν Γουέιντ στάθηκε πολύ… άτυχος μια που η τωρινή αρραβωνιαστικιά του, Γκαμπριέλ Γιούνιον υπήρξε ερωμένη του και λόγος για τη διάλυση του πρώτου του γάμου. Στη συνέχεια, η ηθοποιός ανέχτηκε τις…απιστίες του που είχαν ως συνέπεια τη γέννηση ενός ακόμη παιδιού από μια άλλη γυναίκα. Η Λορίν Λόντον έφερε στο κόσμο το καρπό του έρωτα της με τον σούπερ σταρ των Χιτ, ο οποίος αρχικά αμφισβητούσε τη πατρότητα αλλά αναγκαστικά, το επιβεβαίωσε. Τα γεγονότα άλλωστε, τον διέψευδαν.

Γκαμπριέλ Γούνιον
Γκαμπριέλ Γούνιον
Λορίν Λόντον
Λορίν Λόντον

Όσκαρ… γκαντεμιάς παίρνει ομολογουμένως ωστόσο, ο Τόνι Πάρκερ μια που η πρώην γυναίκα του, Έβα Λονγκόρια τον έπιασε στα πράσα να κάνει… sextingμε την Έριν Μπάρι. Μια μικρή λεπτομέρεια… Η κ. Μπάρι, πρώην Μπάρι μετά το συμβάν, ήταν σύζυγος συμπαίκτη του στους Σακραμέντο Κινγκς. Είπατε κάτι;

Τόνι Πάρκερ, Έβα Λονγκόρια,, Έριν Μπάρι, Μπρέντ Μπάρι
Τόνι Πάρκερ, Έβα Λονγκόρια,, Έριν Μπάρι, Μπρέντ Μπάρι