«Οι λίγοι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να νικήσουν τους πολλούς»

promitheas_simaΜετά τον χθεσινό επεισοδιακό αγώνα με τον Σπόρτιγκ (σ.σ. και τον τραυματισμό του Γιάννη Ντιπ) ο Προμηθέας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει για την υγεία του αθλητή. Παράλληλα, τονίζει πως με τη διοίκηση του Σπόρτιγκ δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του Προμηθέα για το ότι δεν ανταποκρίθηκαν στις προκλήσεις, ενώ τόνισε  πως δέκα εγκληματίες των γηπέδων δεν πρόκειται να κάμψουν ούτε τον Προμηθέα, ούτε τον Σπόρτινγκ!

Αναλυτικά:

«To Δ.Σ. του Α.Σ. ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΠΑΤΡΩΝ συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα 23/12/2013 και εξέδωσε την εξής ανακοίνωση.

Σχετικά με τα θλιβερά χθεσινά γεγονότα στον αγώνα Σπόρτινγκ – Προμηθέας θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε τα εξής.

Ο αθλητής Γιάννης Ντιμπ παρά το βίαιο χτύπημα που δέχθηκε είναι γενικά καλά στην υγεία του.

Η συμπεριφορά του προπονητή και των παικτών του Σπόρτινγκ καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και πολύ περισσότερο τη στιγμή των επεισοδίων ήταν άψογη.

Το ίδιο άψογη ήταν και η διαιτησία των Μάλαμα και Μαντήλα που στάθηκαν στο ύψος των δύσκολων περιστάσεων.

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους παίκτες, την τεχνική ηγεσία και τους φιλάθλους της ομάδας μας που παρά τις προκλήσεις που δεχόντουσαν λειτουργώντας υπεύθυνα και ψύχραιμα δεν απάντησαν στους ταραχοποιούς.

Δέκα – δεκαπέντε ανεγκέφαλοι γνωστοί – άγνωστοι αυτοαποκαλούμενοι οπαδοί του Σπόρτινγκ προσπαθούσαν καθόλη τη διάρκεια του αγώνα και με αποκορύφωμα τη φάση του τραυματισμού του Ντιμπ να δημιουργήσουν πρόβλημα όχι μόνο στην ομάδα μας αλλά συνολικά στη τέλεση του αγώνα και ουσιαστικά στο ίδιο το άθλημα.

Πάγια αρχή του Συλλόγου μας είναι πως ο αθλητισμός δεν χωρίζει παρά μόνο ενώνει. Με την επίσημη διοίκηση του Σπόρτινγκ δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε. Αντιθέτως μας συνδέει η κοινή μας αγάπη. Το μπάσκετ.

Να γνωρίζουν όλοι πως δέκα εγκληματίες των γηπέδων δεν πρόκειται να κάμψουν ούτε την ομάδα του Προμηθέα, ούτε την ομάδα του Σπόρτινγκ, ούτε καμία άλλη ομάδα γιατί θα μας βρουν απέναντί τους. Αλληλέγγυους και ενωμένους.

Οι λίγοι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να νικήσουν τους πολλούς.

Καλά Χριστούγεννα».