Οι μικροί του Προμηθέα Χαλανδρίου πάνε… ΟΑΚΑ!

oakaΗ αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Κόροιβο Αμαλιάδας την προσεχή Δευτέρα 23/3 στο πλαίσιο της Basketleague αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τα παιδιά των ακαδημιών του Προμηθέα Χαλανδρίου ώστε να βρεθούν στο ΟΑΚΑ και να δουν από κοντά τα ινδάλματά τους!

Οι μικροί του Προμηθέα, λοιπόν πάνε… ΟΑΚΑ και θα βρεθούν στη σχολική κερκίδα του Παναθηναϊκού, αλλά και κοντά στα ινδάλματα τους, στον κορυφαίο Έλληνα μπασκετμπολιστα Δημήτρη Διαμαντιδη, στον πρώτο Ελληνα ΝΒΑερ Αντώνη Φώτση, στον Τζέιμς Γκιστ και τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους. Βέβαια για να μπορέσουν να έχουν αυτή τη δυνατότητα θα πρέπει να… σπεύσουν και να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Τετάρτη 18/3. Θέσεις υπάρχουν και για τους γονείς ενώ τα παιδιά θα συνοδεύουν και προπονητές της ομάδας.
Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες για το πως θα… γεμίσουν το ΟΑΚΑ οι μικροί του Προμηθέα Χαλανδρίου θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν από τους προπονητές τους, ενώ όπως επισημαίνουν οι συντελεστές της κίνησης αυτής το… deadline της Τετάρτης είναι αυστηρό!