Οι νίκες χρειάζονται ταλέντο

Από σήμερα θα περπατάμε μαζί στα μονοπάτια της Α2. Δεν θα σας σκοτίζω με αναλύσεις επί αναλύσεων. Θα αρκούμαι σ’ ένα παιχνίδι. Αυτό που εμένα μου προκάλεσε την μεγαλύτερη εντύπωση. Αυτά για αρχή γιατί μόλις, μπω για τα καλά στο νέο μου ρόλο, αυτό του… δημοσιογράφου, θα σας τρελάνω στο… μπλα μπλα! Θα ήθελα, πριν από όλα όμως, να ευχαριστήσω θερμά τους ανθρώπους του infobasket.gr για την τιμή που μου κάνουν να συνεργαστώ μαζί τους.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν. Με μοναδική εξαίρεση το «διπλό» του Ερμή Λαγκαδά μέσα στην Τρίπολη σε όλα τα υπόλοιπα ματς οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνος. Λογικό μου ακούγεται!
Ο Ερμής αιφνιδίασε τους Αρκάδες και προηγήθηκε στο ημίχρονο με 15 πόντους. Μια διαφορά που έδωσε στους παίκτες του Βασίλη Αγγέλη αέρα και αυτοπεποίθηση μέχρι το τέλος του παιχνιδιού.
Από την μεριά του Αρκαδικού πρέπει να υπάρχει προβληματισμός μετά το ματς του Σαββάτου αφού πρόκειται για το τρίτο σερί αρνητικό αποτέλεσμα. Με ήττα σαν κι αυτή στην έδρα σου δεν μπορείς να κυνηγήσεις άνοδο με αξιώσεις παρά μόνο να περιμένεις ανάλογα στραβοπατήματα και από τους άλλους. Κοινώς, να παρακαλάς να χάσουν…. Το ότι βρισκόταν ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα μετά από 11 αγωνιστικές, έχριζε τον Αρκαδικό υποψήφιο για την άνοδο, αλλά με έναν γύρο μπροστά μας, με όσα έχουν δει τα μάτια μου, καλό θα ήταν να ρίχνει και ματιές πίσω του.
Ο Ερμής από την άλλη, αποδεικνύει στο παρκέ, εκεί δηλαδή που μετράει, ότι του έγινε μάθημα η περσινή χρονιά και εφέτος θέλει να ξεμπερδέψει νωρίς με την υπόθεση παραμονής και να κοιτάξει να σκαρφαλώσει όσο πιο ψηλά γίνεται.
Θα μου επιτρέψετε μια συμβουλή… «Οι νίκες χρειάζονται ταλέντο. Η επανάληψη τους χρειάζεται χαρακτήρα».

Τα λέμε σύντομα
Χρήστος Πετρόπουλος

*
Το team του infobasket.gr ανταποδίδει τις ευχαριστίες στον Χρήστο Πετρόπουλο. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που έχουμε μαζί μας έναν πρώην παίκτη που έχει χύσει πολλά κιλά ιδρώτα στα παρκέ της Α2.