Οι παίκτης της Ν. Κηφισιάς κατά των Μπακογιώργο και Πέτρου

Με ανακοίνωσή τους, οι παίκτες της Ν. Κηφισιάς επιτίθενται στους κ.κ. Μπακογιώργου και Πέτρου για τις συνθήκες τις οποίες αντιμετώπισαν καθ΄όλη τη διάρκεια της χρονιάς. 

Η ανακοίνωση:

«ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΙΚΤΩΝ ΑΕΝΚ

Με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και σε μια ιδιαίτερα περίεργη και δύσκολη χρονιά για την ομάδα οφείλουμε να σας ενημερώσουμε για τις συνθήκες που επικρατούσαν καθ’όλη τη διάρκειά της, τόσο για να γνωρίζετε όσο και για να προστατέψουμε μελλοντικά ομάδες και αθλητές από τυχόν παρόμοιες συνεργασίες.

Οι κ.κ. Μπακογιώργος και Πέτρου, άνθρωποι και οι δύο με σημαντικές θέσεις στο χώρο του μπάσκετ, ανέλαβαν το καλοκαίρι το χτίσιμο της ομάδας. Όλο αυτό το διάστημα μας διαβεβαίωναν ότι:

1.η ομάδα δε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα απλήρωτη (όσοι μισθοί έχουν δοθεί μέχρι σήμερα είναι από καθαρά προσωπικές ενέργειες των κ.κ. Χ’’Νικόλα-Κατσαμπάνη-Γιακουμή)
2.δεν πρέπει να ανησυχούμε και ότι θα τηρηθούν όλα τα συμφωνηθέντα μέχρι το τέλος του χρόνου. Τελευταία τέτοια διαβεβαίωση πήραμε πριν τα Χριστούγεννα, τα οποία τελικά τα περάσαμε απλήρωτοι
3.το οικονομικό έχει κολλήσει σε ένα διαδικαστικό θέμα ημερών ίσως και ωρών (αλήθεια πόσο καιρό θα πάρει ακόμα να διευθετηθεί;)
4.υπάρχει 2ο σχέδιο σε περίπτωση καθυστέρησης καταβολής των χρημάτων από το χορηγό (αλήθεια ποιο είναι αυτό και πότε είχατε σκοπό να το ενεργοποιήσετε;)

Να ενημερώσουμε ότι η εταιρεία που μπήκε σαν εγγυητής στα συμφωνητικά μας είναι σε λύση και εκκαθάριση (αλήθεια δεν το γνωρίζατε αυτό;;;) και να ρωτήσουμε αν πληρώθηκαν οι εξετάσεις των παιδιών που τραυματίστηκαν.
Για ποιο λόγο κ.Πέτρου μας κοροϊδεύετε όλο αυτό τον καιρό; Για ποιο λόγο ακόμα και το Μάρτιο, μας λέγατε ότι θα βρείτε κάποιες χορηγίες για να καλύψετε τμήμα των οφειλών;

Κύριε Μπακογιώργο πραγματικά κρίμα που ήσασταν μέρος αυτής της αστείας κατάστασης.
Κύριε Πέτρου το μεγαλύτερο καλό που κάνατε φέτος για την ομάδα ήταν ότι εξαφανιστήκατε τόσο ξαφνικά όσο ξαφνικά εμφανιστήκατε και μας αφήσατε να επιτύχουμε το στόχο μας.

Παρ‘ όλα αυτά και με τεράστια προσπάθεια παικτών και προπονητών η ομάδα τερμάτισε στην 5η θέση αν και χρεώθηκε έναν άδικο για εμάς μηδενισμό στο παιχνίδι με τον Άρη Νικαίας.

Ελπίζουμε ότι η διοίκηση θα συνεχίσει την προσπάθεια που κάνει να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της και να καλύψει το σύνολο των οφειλουμένων.

Υ. Γ. Κύριε Πέτρου δεν είναι αργά να αναλάβετε τις ευθύνες σας ακόμα και τώρα.

Οι παίκτες της ΑΕΝΚ».