Οι συμβουλές του Δημήτρη Διαμαντίδη τους “μικρούς” της Καστοριάς

Η πρώτη προπόνηση των “μικρών” της Καστοριάς έκρυβε μία έκπληξη. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης βρέθηκε στο κλειστό που φέρει το όνομά του στην Καστοριά και μίλησε στα παιδιά του αναπτυξιακού τμήματος του ΑΣ Καστοριάς. Αλλά και απάντησε στις πολλές και εύστοχες ερωτήσεις τους, τονίζοντάς τους ότι στην ηλικία που βρίσκονται, το πιό σημαντικό και πάνω απ’ όλα είναι το σχολείο και το μπάσκετ έρχεται μετά.

«Παίζουμε μπάσκετ, γιατί μας αρέσει, μαθαίνουμε τα βασικά του αλλά και το πώς να συνεργαζόμαστε, γιατί το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα», είπε ο 3D, που πήρε ως δώρο μία φανέλα του συλλόγου με το Νο13, το νούμερο που φορούσε πάντα στην αθλητική του πορεία, ευχαριστώντας τους, για την χειρονομία τους αυτή.

Ο Διαμαντίδης δέχθηκε και τις ευχαριστίες της κας Αθηνάς Δίτσιου, εκ μέρους του πατέρα της, προέδρου του ΑΣ Καστοριάς, Ναούμ Δίτσιου (ο οποίος απουσίαζε από την εκδήλωση αυτή λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων), για την παρουσία του στην πρώτη συγκέντρωση των ακαδημιών του Συλλόγου. Ενώ στο τέλος υπέγραψε σε μπάλλες και φανέλες των παιδιών και φωτογραφήθηκε μαζί τους. Το «παρών» στην εκδήλωση, έδωσε και ο Σύλ. «ΚΕΛΕΤΡΟΝ – ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ».

Πηγή – φωτογραφικό υλικό: Φωνή της Καστοριάς