Οι 70 ώρες για τον τελευταίο… χορό και τα 200 ματς του Τσάπα στο “τιμόνι” του Φάρου

tsapas vaggelisΟ Φάρος βρίσκεται ενώπιος ενωπίω μίας μεγάλης και ιστορικής πρόκλησης. Να βρεθεί στην Α1 κατηγορία. “70 ωρες έμειναν κύριοι για τον τελευταίο χορό”, δηλώνει ο πρόεδρος του συλλόγου Βαγγέλης Τσάπας, καθώς τόσος χρόνος απομένει έως ότου γίνει γνωστό το αποτέλεσμα της αναμέτρησης με τον Προμηθέα Πάτρας. Ενός παιχνιδιού που παίζεται μία ολόκληρη κατηγορία, ενός… τελικού όπως τον χαρακτηρίζει ο Βαγγέλης Τσάπας μέσω της επίσημης σελίδας στου συλλόγου, στην οποία αναφέρεται στη δική του επταετία στην ομάδα!

“Το Σάββατο ο Φάρος παίζει έναν τελικό. Συνήθως όλοι λένε ένα ματς μια χρονιά. Εγώ θα πω ένα ματς επτά χρόνια.
Από το 2009 που μαζί με τον Αντρέα Πολέμη ήρθαμε στο Φάρο όταν η ομάδα αγωνιζόταν στη Β΄ ΕΣΚΑΝΑ. Το Σάββατο είναι το 200ο μου παιχνίδι. Απο τότε που ανέλαβα την ομάδα το κοντέρ γράφει 167 Νίκες – 32 Ήττες. Η 168η νίκη οδηγεί στον παράδεισο της Α1…

Οι στιγμές αυτά τα επτά χρόνια είναι αμέτρητες…
Τα συναισθήματα μοναδικά…
Όλη αυτή η διαδρομή κορυφώνεται το Σάββατο…

Φάρος Κερατσινίου – Προμήθεας Πατρών τελικός Play off…
Αντιμετωπίζουμε τον αντίπαλο με τεράστιο σεβασμό όμως το μάτι όλων μας γυαλίζει για να κατακτήσουμε τον στόχο που βάλαμε την 20η Αυγούστου όταν και μαζευτήκαμε για πρώτη φορά στο γήπεδο. Φέτος λοιπόν γίναμε η τρίτη ομάδα της Α2 στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ που έφτασε σε τελικό Κυπέλλου Ελλάδας.

Αν κερδίσουμε το Σάββατο θα γίνουμε η τρίτη ομάδα στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ που πάει σερί από τις ερασιτεχνικές κατηγορίες στην Α1.
Γενικά από το 2009 ο Φάρος γράφει τη δίκη του ιστορία…
Ελπίζω ο κόσμος της περιοχής να γεμίσει το γήπεδο και να ζήσουμε στιγμές ανάλογες του αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ. !!!!!!!
70 ωρες έμειναν κύριοι για τον τελευταίο χορό”.