Ολοκληρώνεται το τουρνουά Ιωνικού Νικαίας

Ολοκληρώνεται το Σαββατοκύριακο το 1ο Τουρνουά Μπάσκετ Ιωνικού Νικαίας, που διοργανώνει η ομώνυμη ομάδα διεξάγεται από τις αρχές του Μαΐου στις εγκαταστάσεις του ΕΑΚ Πλάτωνας.
Την Κυριακή 3 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν οι τελικοί αγώνες των τριών κατηγοριών που αγωνίζονται στο τουρνουά, με τους διοργανωτές να ετοιμάζουν και βραβεύσεις-εκπλήξεις. Συγκεκριμένα το κλειστό γυμναστήριο του Πλάτωνα θα φιλοξενήσει το έξης πρόγραμμα:
9.00-10.00: Παλαιό Φάληρο – Πανιώνιος  (Τελικός Κατηγορίας 2002+)
10.00-11.30: Ίκαρος Κ. – Πανιώνιος (Τελικός κατηγορίας 2000-01)
11.30 Βραβεύσεις Αθλητών και Ομάδων
12.15-14.00:  Παλαιό Φάληρο-Ίκαρος Κ. (Τελικός παιδικού)
Θα προηγηθούν, το Σάββατο 2 Ιουνίου, οι αγώνες κατάταξης, καθώς και οι ακόλουθοι μικροί τελικοί:
Κατηγορία 2002+: Ιωνικός Ν. – Αρίωνας
Κατηγορία 2000-01: Ιωνικός Ν. – Ελευσίνα
Παιδικό:  Ιωνικός Ν.– Πανιώνιος
Στο τουρνουά έλαβαν μέρος συνολικά τμήματα υποδομών 13 συνολικά ομάδων. Συγκεκριμένα συμμετείχαν οι ΑΕΚ, Αμφίαλη, Άρης Ν., Αρίων, ΔΑΟ Αγ. Βαρβάρας, Δραπετσώνα, Ίκαρος Καλλιθέας, Μιλωνας, Π. Φάληρο, Πανελευσινιακός, Πανιώνιος, Τερψιθέα, και η διοργανώτρια ομάδα Ιωνικός Ν. ενώ τους περισσότερους από 60 αγώνες που πραγματοποιήθηκαν παρακολούθησαν σημαντικός αριθμός θεατών.
Σε κάλεσμα της η ομάδα της Νίκαιας καλεί τους φίλους του μπάσκετ να παραστούν στην γιορτή και να χειροκροτήσουν τους συμμετέχοντες αθλητές, όλων των συλλόγων κλείνοντας την φετινή όμορφη αθλητική χρονιά για όλα μπασκετικά τμήματα του Ιωνικού Νικαίας, με αποκορύφωμα την επάνοδο της ανδρικής ομάδας στις εθνικές κατηγορίες.