iraklisΤις χριστουγεννιάτιες ευχές του δίνει ο Ηρακλής, με… μπροστάρηδες τους προπονητές Βαγγέλη Αλεξανδρή και Γιάννη Δαμαλή, αλλά και τους παίκτες της ομάδας.

Σάκης Αποστολίδης: «Χρόνια πολλά και καλές γιορτές να έχει όλος ο κόσμος, και η νέα χρονιά να φέρει υγεία, αγάπη και στην ομάδα μας αυτό που θέλουμε πραγματικά να δούμε, και μέσα από αυτό να επιτευχθούν οι στόχοι που βάλαμε από την αρχή».

Αντώνης Σαμαράς: «Εύχομαι καλά Χριστούγεννα και η γέννηση του θεανθρώπου να δώσει σε όλους μας υγεία και η αγάπη να φωλιάσει στις καρδιές μας, και σε όλους τους αθλητές σε όλα τα αθλήματα να έχουν πολλές επιτυχίες, και φυσικά πάντα να κερδίζει ο καλύτερος». 

Βαγγέλης Αλεξανδρής:
 «Καλές γιορτές για τους αθλητές, παράγοντες και γενικά σε όλο τον κόσμο, και η νέα χρονιά να θα έρθει να είναι με υγεία, πρόοδο και με εκπλήρωση των στόχων που έχουμε θέσει».

Αντώνης Δούκας: ‘’Καλές γιορτές με υγεία. Όσο για εμάς να αφήσουμε πίσω τα αρνητικά αποτελέσματα, και την νέα χρονιά να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά που γίνεται στην προπόνηση να φτάσουμε στον στόχο που έχουμε βάλει, ώστε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο και την διοίκηση μας».

Γιάννης Δαμαλής: «Εύχομαι καλές γιορτές σε όλους! Χαρούμενα Χριστούγεννα με υγεία, αγάπη και περισσότερη ανθρωπιά! Η γέννηση του Χριστού να μας δίνει δύναμη και πίστη και να μας δείχνει το δρόμο για να είμαστε κοντά του. Αυτές οι μέρες δεν είναι μόνο για διασκέδαση και εξόδους αλλά και μέρες φροντίδας ανθρώπων που είναι στο δρόμο ή κοιμούνται στα πάρκα. Καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά».

Στράτος Βαρδαξής: «Θα δανειστώ ένα ρητό του θρυλικού Vince Lombardi: Είναι εύκολο να έχεις πίστη και να είσαι πειθαρχημένος όταν είσαι στη κορυφή! Αυτό που πρέπει να έχεις όμως είναι να έχεις πίστη και πειθαρχεία όταν δεν είσαι! Ας γίνει αυτή η χρόνια το τέλος του παραμορφωμένου δρόμου και η αρχή του λείου και ευκολοδιάβαστου! Εύχομαι σε όλα τα τμήματα και τους ανθρώπους που τα πλαισιώνουν καλά και ουσιαστικά Χριστούγεννα και μια χρονιά γεμάτη υγεία και πρόοδο».

Αντώνης Μούμογλου: «Εύχομαι για το 2016 ειρήνη , υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο και μια ευχή για έναν Ηρακλή δυνατό και ενωμένο σε όλα τα αθλήματα με επιτυχίες και τίτλους όπως του αρμόζει σε αυτό τον μεγάλο σύλλογο».

Δημήτρης Δέσπος: «Καλές γιορτές με υγεία, αγάπη και ευτυχία σε όλο τον κόσμο, και το νέο έτος να είναι πιο παραγωγικό για εμάς και να βρούμε τον δρόμο μας».

Σωτήρης Γκιουλέκας: « Καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές με υγεία, ευτυχία και αγάπη, και για την νέα χρονιά να βρει την ομάδα εκεί που βάλαμε στόχο εξαρχής για να δώσουμε χαμόγελα σε όλους που βρίσκονται δίπλα στην ομάδα και στην οικογένεια του Ηρακλή».

Μπάμπης Μουρατίδης: « Εύχομαι καλά Χριστούγεννα και καλή χρόνια με υγεία στην μεγάλη οικογένεια του Ηρακλή , και η νέα χρόνια θα μας βρει πιο δυνατούς και ενωμένους για την επίτευξη του στόχου μας που είναι μια θέση στα play off.. Δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμα και θα παλέψουμε μέχρι τέλους, τιμώντας την ιστορική μας φανέλα».

Γιώργος Αποστολίδης: «Εύχομαι και εγώ με την σειρά μου καλές γιορτές με υγεία σε όλο τον κόσμο και ευτυχία., και η νέα χρονιά μακάρι να μας βρει εκεί που πραγματικά θέλουμε όλοι στην ομάδα’’.

Μάικ Ντι Νούνο:  «Η νέα χρόνια μας δίνει την ευκαιρία να κοιτάξουμε πίσω στο παρελθόν και να πούμε ευχαριστώ για τις ευκαιρίες που θα έρθουν στο μέλλον, για την ομάδα μας η νύχτα είναι πιο σκοτεινή λίγο πριν την αυγή, και υπόσχομαι στους φιλάθλους μας και τη διοίκηση πως η αυγή είναι κοντά. Η νέα χρόνια είναι η ευκαιρία για την ομάδα μας να δει το φως, να αναγνωρίσει τις πραγματικές δυνατότητες της και να τις βάλει σε λειτουργία. Η επιστροφή στο φως δεν είναι μόνο αυτό που πρέπει να αντιπροσωπεύει την νέα μπασκετική χρονιά αλλά και το πρόγραμμα της ομάδας σαν σύνολο, και ο στόχος του δεν είναι άλλος από αυτό το πρόγραμμα που δεν έπαψε ποτέ να είναι ικανό και να αξίζει. Σε αυτούς που είναι μαζί μας, σας αγαπάμε και μείνετε μαζί μας για τη διαδρομή, σε αυτούς που έρχονται και φεύγουν όπως ο αέρας, συνεχίστε έτσι. Καλή χρόνια από τον Ηρακλή! Go BIG BLUE’’.
Σταμάτης Μπένας: ‘’ Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα με υγεία, αγάπη και ευτυχία σε όλο τον κόσμο, και η νέα χρονιά να φέρει περισσότερα χαμόγελα για όλους και όλες, και βέβαια την ομάδα μας να πετύχουμε τους στόχους μας τους οποίους θέσαμε από την αρχή της χρονιάς».

Αλέξανδρος Σταματογιάννης:
 «Καλές γιορτές να έχουμε με υγεία, και όσο το δυνατόν γρηγορότερα η ομάδα να επιστρέψει στην φυσική της θέση».

Δημήτρης Ταραμάς: « Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο, και το νέο έτος να φέρει επιτυχίες σε όλα τα τμήματα του Ηρακλή».

Λεωνίδας Κοντόπουλος: «Καλές γιορτές με υγεία πάνω απ’ όλα, και το νέο έτος μέσα από την δουλειά μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας, καθώς τίποτα δεν χάθηκε».

Γιάννης Λαζαρίδης: «Υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο και στην οικογένεια του Ηρακλή μας. εύχομαι το 2016 να είναι μια χρόνια επιτυχίας για τον Ηρακλή με πολλές νίκες μέσα από σκληρή δουλεία και όρεξη’’.

Χρήστος Καραθανάσης:  «Καλά Χριστούγεννα με υγεία, και ευχόμαστε την νέα περίοδο να επιτευχθούν οι στόχοι μας που έχουμε βάλει από την αρχή της περιόδου».