«Ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης»

Το απόγευμα της Πέμπτης άρχισε την προετοιμασία του ο Αίας Ευόσμου, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει τρέξιμο, μετρήσεις, την προπόνηση αλλά και μία… τούρτα για τον Γιάννη Χατζούλη, ο οποίος είχε τα γενέθλια του! «Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε ένα μεγάλο μέρος του περσινού κορμού της ομάδας για να μπορεί να υπάρξει μία συνέχεια. Πέρσι προωθήσαμε αρκετά νέα παιδιά και φέτος θέλουμε αυτά τα παιδιά να αρχίσουν να ολοκληρώνονται σιγά σιγά σε αυτό το επίπεδο. Κρατήσαμε πάνω από το 80% της περσινής ομάδας» τόνισε ο προπονητής του Αίαντα.

«Παράλληλα χρειάζεται κι η ανανέωση και θα προσπαθήσουμε να προωθήσουμε κι άλλα παιδιά από τα τμήματα υποδομής. Αυτός είναι κι ο στόχος άλλωστε. Νομίζω ότι η ομάδα αν δείξει την περσινή διάθεση θα έχει μία καλή πορεία, είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για στόχους αλλά γενικά πιστεύω ότι θα είναι μία πολύ παραγωγική χρονιά για το σύλλογο» πρόσθεσε ο Γιάννης Χατζούλης.

«Στόχος της ομάδας είναι να είναι ανταγωνιστική και να κάνει την καλύτερη δυνατή πορεία στο πρωτάθλημα. Στα θετικά φέτος είναι το γεγονός ότι τα παιδιά γνωριζόμαστε μεταξύ μας, η ομάδα κατά πολύ μεγάλο ποσοστό έχει μείνει ίδια με πέρσι, ο προπονητής είναι ίδιος, επομένως δεν θα έχουμε θέματα προσαρμογής και θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε τη δουλειά που ξεκινήσαμε να κάνουμε πέρσι» είπε από τη μεριά του ο Βασίλης Αμούτζιας.

«Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε ομάδα με όλη τη σημασία της έννοιας τόσο μέσα στο γήπεδο όσο κι έξω από αυτό. Είναι κάτι που χαρακτηρίζει όλους τους ανθρώπους του συλλόγου, το είχαμε και πέρσι και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι και τη φετινή χρονιά» συμπλήρωσε ο αρχηγός τους Αίαντα.