Η απρόσμενη άνοδος (σ.σ. κάτι που προσπαθούσε η ομάδα τα τελευταία εφτά χρόνια) δεν μπορούσε να μην γιορταστεί! Ετσι, ο πρόεδρος της Καστοριάς, Ναούμ Δίντσιος την περασμένη Παρασκευή παρέθεσε γεύμα  στους δημοσιογράφους του Νομού, τη διοίκηση αλλά και τους παίκτες.

Σε δηλώσεις του κ. Δίντσιου σχετικά με την άνοδο ανέφερε: «Ήταν ένα όνειρο για την ομάδα η άνοδος στην Γ’ Εθνική και τα παιδιά το άξιζαν. Οι κόποι μας και οι προσπάθειες των παιδιών δικαιώθηκαν. Βγήκαμε δευτεραθλητές με αποτελέσματα που μας χωρίζανε μόνο έναν πόντο από την νίκη».

Στη συνέχεια  στάθηκε στους νέους στόχους της ομάδας: «Οι στόχοι της ομάδας είναι κάθε φορά να τερματίζουμε πρώτοι και κάθε φορά να ανεβαίνουμε κατηγορία και να πηγαίνουμε κάθε φορά καλύτερα από την προηγούμενη χρονιά».

Για την ενίσχυση της ομάδας αναφέρθηκε : «Πάμε ήδη για ενίσχυση . Έχει γίνει ήδη ενίσχυση με την προσθήκη τριών παικτών και θα συνεχιστεί. Αυτήν την ώρα οι προπονητές βρίσκονται στην αναζήτηση και άλλων παικτών ώστε να κινηθούμε προς απόκτησή τους. Αποκτήσαμε δύο παίκτες από τον Αργοναύτη Καλαμαριάς οι οποίοι πέρυσι ήταν βασικοί με την ομάδα τους και πρωταθλητές στην κατηγορία της Γ’ Εθνικής και έναν πλέι μέκερ από τον Πρωτέα Γρεβενών. Πιστεύω ότι χρειαστεί το προπονητικό τιμ θα το έχει».

Αλλαγές και στην διοίκηση θα έχει ο ΑΣ Καστοριάς : «Στη διοίκηση προσθέτουμε κόσμο και θα μπουν και άλλα άτομα που θέλουνε να προσφέρουν στο σημείο που μπορούν να κάνουν κάτι για το τόπο τους αλλά και για την ομάδα».

Στο προπονητικό κομμάτι έχουν γίνει κάποιες αλλαγές: «Τεχνικός σύμβουλος παραμένει ο κ. Πυλαφίδης . Στο ανδρικό αλλά και στο εφηβικό θα είναι προπονητής ο κ. Σούλιος . Στο παιδικό τμήμα προπονητής θα είναι ο Ξανθόπουλος Θωμάς. Υπήρξε μια αλλαγή με τον Γιώργο Καραταγλίδη τον οποίο και ευχαριστούμε για όλη την βοήθεια προς τον σύλλογο που προσέφερε όλα αυτά τα 7 χρόνια και που επίσης ήταν ένα πολύ σημαντικό στέλεχος της ομάδος. Προτίμησε φέτος να ξεκουραστεί. Θεωρώ ότι είναι ένας πολύ μεγάλος και αναντικατάστατος βοηθός ο οποίος θα είναι ξανά κοντά στην ομάδα και θα δούμε στο μέλλον που θα μπορεί να αξιοποιηθεί ο ίδιος».

Πηγή: orizontespress.gr