Δυναμικό ήταν το ξεκίνημα του Αργοναύτη, καθώς ο  σύλλογος με το… καλημέρα, ανακοίνωσε πως οχτώ παίκτες θα συνεχίσουν στην ομάδα. Συγκεκριμένα, τα «οπλά» του συλλόγου, Χρήστος Σβάρνας, Γιάννης Ζακυνθινός και Ορέστης Λίτσος, αλλά και οι Παύλος Γεραμάνης, Λεωνίδας Μητσάκης, Χρήστος Κορομηλιας, Δημήτρης Παλατζάς και Γιώργος Ντουσιας, θα συνεχίσουν και τη νέα σεζόν στον Αργοναύτη. 

Η ανακοίνωση:

«8 ανανεώσεις για τον Αργοναύτη!!

Ο Α.Ο. Αργοναυτης Ραφήνας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τις ανανεώσεις των αρχηγών Χρήστου Σβάρνα και Γιάννη Ζακυνθινού, καθώς και του έμπειρου σκόρερ Ορέστη Λίτσο.
Επίσης στην ομάδα μας θα αγωνίζονται και την επόμενη χρόνια οι Παύλος Γεραμάνης, Λεωνίδας Μητσάκης, Χρήστος Κορομηλιας, Δημήτρης Παλατζάς και Γιώργος Ντουσιας.
Δηλώσεις Σβάρνα:
Αυτή θα είναι η 6η χρόνια που θα βρίσκομαι στον Αργοναύτη.
Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους της ομάδας που συνεχίζουν να με εμπιστεύονται. Εύχομαι να έχουμε υγεία αλλά και μια ανταγωνιστική σεζόν!!
Δηλώσεις Ζακυνθινού:
Χαρούμενος που η επόμενη χρονιά θα με βρεί στον Αργοναύτη. Η συνεργασία με την ομάδα είναι σε άριστο επίπεδο και δεν χρειάστηκε αρκετή ώρα για να δώσουμε τα χέρια!
Τους ευχόμαστε καλή χρόνια με υγεία!».