Ούτε ένα βλέφαρο δεν έριξε στα… κόκκινα φανάρια!

Dwight Howard_instagramΟύτε ένα, ούτε δύο αλλά περισσότερα από 10 κόκκινα φανάρια έχουν περάσει απ΄ τα… μάτια του Ντουάιτ Χάουαρντ, τα τελευταία περίπου δυόμιση χρόνια δίχως να τους ρίξει ούτε ένα βλέφαρο! Ο άσος του ΝΒΑ όπως αναφέρουν οι πληροφορίες έχει δείξει μία… αποστροφή στα κόκκινα φανάρια και τα προσπερνά δίχως να νοιάζεται.

Βέβαια κάποιος μπορεί να σκεφτεί “ε, καλά κάνει το παιδί”, αλλά η αλήθεια είναι πως ο λόγος δεν γίνεται για τα… γνωστά πονηρά κόκκινα φανάρια, αλλά για τους “ερυθρούς σηματοδότες” στους οποίους δείχνει ο Χάουαρντ να μην δίνει και τόση σημασία! Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο ΝΒΑερ στην παρούσα φάση δεν μπορεί πλέον να οδηγεί, καθώς το δίπλωμα οδήγησής του έχει ακυρωθεί, εξαιτίας αυτής της τάσης να περνά… αέρα τα κόκκινα φανάρια. Πρόβλημα, το οποίο πάντως δεν θα διαρκέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά ίσως για μερικές ώρες. Όσο δηλαδή θα χρειαστεί για να περάσει ο ίδιος από το ταμείο και να πληρώσει το σχετικό πρόστιμο, ώστε ν’ αποκτήσει και πάλι ισχύ το δίπλωμά του. Διότι για το ύψος του ποσού και το αν μπορεί να το πληρώσει ο Χάουαρντ, ούτε λόγος να γίνεται, αφού το πρόστιμο ανέρχεται στο… τρομερό ποσό των 285 δολαρίων!!!

Τώρα, όσον αφορά την κακή συνήθεια του Χάουαρντ, φαίνεται ότι ξεκίνησε το 2012, όταν και πιάστηκε 9 φορές σε διάστημα 10 μηνών να ‘χει διαπράξει την ίδια παράβαση. Για κάμποσο διάστημα έδειξε να συμμορφώνεται και να μην παραβιάζει και πάλι τους σηματοδότες, όμως επέστρεψε στις συνήθειές του το 2014, όταν και παραβίασε για μία ακόμη φορά (την 10η!) τον ερυθρό σηματοδότη.