«Ούτε πόλεμο, ούτε χαρτοπόλεμο»

Σε νέα ανακοίνωση προχώρησε ο Πανελευσινιακός απαντώντας σε αυτήν της Δόξας Λευκάδας. Ο σύλλογος της Ελευσίνας μεταξύ άλλων αναφέρεται στον… χαρτοπόλεμο που προσπαθεί να σύρει η Δόξα για ανύπαρκτα ζητήματα, ενώ τονίζουν πως είναι  ανοικτοί σε οποιαδήποτε «βιντεοθεραπεία».

Αναλυτικά:

«Είναι στη μοίρα του Πανελευσινιακού Α.Ο. Καλαθοσφαίρισης τη φετινή χρονιά να ανακαλύπτει νέες πτυχές της συμμετοχής μιας ομάδας στα αγωνιστικά πρωταθλήματα. Η νέα μας ανακάλυψη είναι ο χαρτοπόλεμος, στον οποίο προσπαθεί να μας σύρει η συμπαθέστατη Δόξα Λευκάδας για ανύπαρκτα ζητήματα.

Ο Πανελευσινιακός όχι μόνο δεν διαμαρτυρήθηκε αλλά αντίθετα συνεχάρη τη Δόξα Λευκάδας ως άξιο αντίπαλο. Η αναφορά μας στη διαιτησία αφορούσε και μόνο τη συνεχή απαίτηση της εξέδρας για νίκη – κατανοητό – η οποία επηρέασε τους δύο εκ των τριών διαιτητών σε ανθρώπινα, ενδεχομένως, λάθη. Δεν είπαμε π.χ. ότι προσέφεραν την πιθανή νίκη στη Δόξα Λευκάδας όταν στα 6.9 δευτερόλεπτα έδωσαν βολές σε ένα τραβηγμένο φάουλ. Δεν διαμαρτυρηθήκαμε καν ότι μείναμε χωρίς ψηλούς στο τελευταίο δεκάλεπτο. Αντίθετα προτείναμε να ξαναδούν με ψυχραιμία το DVD του αγώνα όπου φαίνεται η πεντακάθαρη νίκη μας.

Υπενθυμίζουμε επίσης στην ομάδα της Λευκάδας, στην οποία περισσεύει η νοημοσύνη, όπως διατείνονται οι ίδιοι, ότι ο Πανελευσινιακός έχει αδικηθεί πολλές φορές από τη διαιτησία. Αν διαβάσουν τις ανακοινώσεις μας, οι οποίες είναι αναρτημένες στο επίσημο portal της ομάδας, μιλούμε πάντα για το καλό του αθλήματος και την ισονομία. Αντίθετα οι συμπαθείς κατά τα άλλα Λευκαδίτες απειλούν, μέσω των δηλώσεων του προπονητή τους, ότι «την επόμενη φορά δεν θα συγκρατήσουν τους φιλάθλους και θα θρηνήσουμε θύματα». Αν νομίζουν λοιπόν ότι με αυτό τον τρόπο προάγουν το ταλαιπωρημένο άθλημα της Καλαθοσφαίρισης μάλλον είναι σε λάθος δρόμο.

Είμαστε ανοικτοί σε οποιαδήποτε πρόσκληση «βιντεοθεραπείας» θέλει η Δόξα Λευκάδας αλλά θα τους παρακαλέσουμε να σταματήσουν να κάνουν την Τρόικα στο κέφι μας. Γιορτάζουμε σε κάθε αγώνα με το δικό μας τρόπο, ακόμα και με χιούμορ, γιατί αυτός είναι ο πραγματικός Αθλητισμός. Τώρα αν κάποιοι θέλουν πόλεμο… δεν θα τους ακολουθήσουμε στον ολισθηρό δρόμο που επιλέγουν».