Ο απολογισμός του Ηλιάδη

iliadis-savvasΗ ώρα του… αποχαιρετισμού για τον Σάββα Ηλιάδη έφτασε. Ο έμπειρος πρώην  -πλέον- αθλητής αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του κάτι το οποίο γνωστοποίησε μέσω του λογαριασμού του στο facebook, ευχαριστώντας παράλληλα τις ομάδες που αγωνίστηκε, την οικογένειά του, ενώ έκανε ειδική μνεία στον Αρη και τους φιλάθλους του. 

Αναλυτικά:

«Έφτασε η ώρα που πρέπει να κάνω έναν απολογισμό για όσα έχουν περάσει..
Σίγουρα αυτή η στιγμή είναι περίεργη για έναν αθλητή αλλά δυστυχώς είναι η φυσιολογική εξέλιξη της καριέρας του, όταν έρθει το τέλος της…
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές κ γυμναστές που συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια γιατί με βελτίωσαν σαν παίκτη αλλά πάνω από όλα σαν άνθρωπο… όλους τους συμπαίκτες μου, που ζώσαμε πολλά μαζί, καλά κ άσχημα κ από όλους κράτησα κάτι για μένα..
τους γιατρούς κ τους φυσιοθεραπευτές που ήταν δίπλα μου..

Το πιο μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια μου, που με στήριξε να πραγματοποιήσω αυτό που είχα ΠΑΝΤΑ στο μυαλό μου από μικρός κ ήταν ΠΑΝΤΑ εκεί…στον άνθρωπο μου, που τα τελευταία τρία χρόνια είναι δίπλα μου. Για το τέλος ένα τεράστιο ευχαριστώ στους φιλάθλους όλων των ομάδων που έπαιξα.

Είμαι ευτυχισμένος που έκανα το χόμπι μου επάγγελμα κ πήρα τόσα πολλά απ’ τον αθλητισμό. Αλλα νιώθω ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ που έκανα το όνειρο που είχα από παιδί πραγματικότητα, να παίξω στην ομάδα του ΑΡΗ. Ηταν τιμή μου που διετέλεσα κ αρχηγός του…
Κ ένα ιδιαίτερο Ευχαριστώ στους φιλάθλους του ΑΡΗ, για την αγάπη που μου δώσανε… Θα τους έχω πάντα μέσα στην καρδιά μου».