Ο Γλαύκος έδωσε τα ηνία στο Χρήστο Μυριούνη!

Πριν από μερικά 24ωρα ο Χρήστος Μυριούνης είχε ανακοινώσει την αποχώρησή του από τον πάγκο του Κορωπίου στον οποίο είχε καθίσει μόλις για σχεδόν ένα δεκαήμερο, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους. Ο Έλληνας προπονητής, όμως δεν έμεινε πολύ χρόνο δίχως να βρει το νέο σταθμό της καριέρας του, καθώς αποδέχθηκε την πρόταση του Γλαύκου, που έδωσε έτσι στον Μυριούνη τα ηνία της ομάδας.

“Ο Γλαύκος ανακοινώνει την έναρξη τη συνεργασίας με τον προπονητή Χρήστο Μυριούνη ο οποίος αναλαμβάνει τα ηνία στην τεχνική ηγεσία της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019. Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ καλωσορίζουν τον Χρήστο Μυριούνη στην οικογένεια του Γλαύκου και του εύχονται κάθε επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει”, αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου, ενώ ο Μυριούνης έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook.
“Επιστροφή Πάτρα μετά από 20+ χρόνια σαν προπονητής όμως πια αναλαμβάνοντας τα ηνία του ΓΛΑΎΚΟΥ?!!! Είμαι πολύ χαρούμενος που γίνομαι μέλος μιας ομάδας που έχει κάνει όλο τον μπασκετικό κόσμο να μιλάει με τα καλύτερα λόγια και το διαπιστώσα και εγώ σήμερα στη συνάντηση μας το πρωί στη Πάτρα όπου γνώρισα τους άνθρωπους της ομάδας και δώσαμε τα χέρια!!!Θέλω να τους ευχαριστήσω και δημόσια που με εμπιστεύονται και μου δίνουν τα ηνία της ομάδας τους για τη νέα σεζόν όπου θα μας βρει στο πολύ δύσκολο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής του νότιου ομίλου!!!
Καλή σεζόν να έχουμε… Τα υπόλοιπα στο γήπεδο”.

.
Διαβάστε ακόμη…