foitikos filias_bannerΔυναμικά στο παιχνίδι της διοργάνωσης camp έχει μπει φέτος ο ΑΟΚ Φοιτητικός, μια που στο 2ο summer camp θα φιλοξενεί τον ομοσπονδιακό μας τεχνικό Τζώρτζη Δικαιουλάκο. Ο 46χρονος κόουτς προετοιμάζεται πυρετωδώς, αυτές τις ημέρες, με την Εθνική μας ενόψει του Ευρωμπάσκετ (11-28 Ιουνίου σε Ουγγαρία και Ρουμανία) ενώ πρόσφατα υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την τουρκική Φενέρμπαχτσε.  

Η ανακοίνωση του Φοιτητικού για τον κόουτς Δικαιουλάκο αναφέρει:
«Ο AOK ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ Ο COACH ΤΖΩΡΤΖΗΣ ΔΙΚΑΙΟΥΛΑΚΟΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ CAMP ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ ΤΟΥ COACH ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ  ΘΑ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ CAMP KAI TON ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ !»

Θυμίζουμε ότι ήδη έχει προηγηθεί ανακοίνωση – καλωσόρισμα για τον Γιώργο Καλαφατάκη, που και αυτός, θα δώσει το παρών στο καμπ που διοργανώνεται στο κλειστό του Ρουφ (1η με 6η Ιουλίου). Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει. Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες στο σάιτ του συλλόγου στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.foititikosfiliasbc.gr