Ο Παναγιώτης Γιαννάκης θα κάνει την τελική αξιολόγηση στο Summer Camp του Χολαργού, με το “Δράκο” του ελληνικού μπάσκετ να μιλά στα παιδιά και να απαντά στις ερωτήσεις τους.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

“Στις 16 – 27 Ιουνίου 2018 η ομάδα μας διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά το “Holargos BC Fundamentals Summer Camp” !

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Γιαννάκης, ο άνθρωπος με τις μεγαλύτερες επιτυχίες με την Εθνική Ομάδα, θα κάνει την τελική αξιολόγηση στο camp της ομάδας μας! Ο «θρύλος» του Ελληνικού μπάσκετ, κ. Γιαννάκης θα μιλήσει στα παιδιά, θα απαντήσει στις ερωτήσεις τους και θα συμμετάσχει στην προπόνηση τους.

Επίσης υπό την καθοδηγηση του προπονητή μας ΣΠΥΡΟΥ ΓΕΩΡΓΟΥΔΑΚΗ στο καμπ θα συμμετάσχουν οι παίκτες μας που κατάφεραν να φέρουν την ομάδα μας για πρώτη φορά στην Α1! Ο Άγγελος Τσάμης, ο Δημήτρης Κομποδιετας , ο Τριαντάφυλλος Τζακόπουλος, ο Τόλης Κουτρούλιας κ.α. θα διδάξουν τα μυστικά του basket στα παιδιά μας.

Επισης στο camp θα παρεβρεθούν διάσημοι φιλοξενούμενοι παίκτες και προπονητές!

Όπως θα έχετε πληροφορηθεί η Αθλητική Ένωση Χολαργού διέκοψε την συνεργασία της με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας κ. Στ. Κουφό (σχετική ανακοίνωση έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ομάδας). Ως εκ τούτου ο κ. Στ. Κουφός και οι συνεργάτες του Δ.Ρώσσης, Κ.Παπαντωνάκος, Ε.Ταστσόγλου δεν θα συμμετάσχουν στο camp.

Ο κ. Γεωργουδάκης θα πλαισιωθεί από τους προπονητές των Ακαδημιών μας, τον Γυμναστή κ. Ι. Θεοφίλη καθώς και από την παιδοψυχολόγο -προπονήτρια και παλαίμαχη αθλήτρια μπάσκετ κ. Ρόιδου.

Τα γραφεία του συλλόγου θα είναι ανοικτά έως την Παρασκευή 15/6 (18:00-21:00)”.

.
Διαβάστε ακόμη…