Ο Ιμπάκα “έφαγε” τον Χάρντεν

Η ανταλλαγή του Τζέιμς Χάρντεν ξάφνιασε τους πάντες στο μαγικό κόσμο του ΝΒΑ. Γι’ αυτό έχει και «καυτό» παρασκήνιο!!! Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα του έντυπου τύπου των Ηνωμένων Πολιτειών, ο Χάρντεν πήρε μετά από τρία χρόνια πετυχημένης παρουσίας στους Θάντερ, το δρόμο από την Οκλαχόμα για το Χιούστον  μια που έγινε «τσακωτός» σε τρυφερό τετ α τετ με τη τραγουδίστρια Κέρι Χίλσον.

Που είναι το πρόβλημα θα αναρωτηθούν εύλογα όσοι δεν γνωρίζουν τα περί… στενών μαρκαρισμάτων αθλητών με σέξι σελέμπριτι στο ΝΒΑ;;;; Ο Χάρντεν είναι ανύπαντρος και αδέσμευτος (σ.σ. δεν έχει επίσημη «αγαπημένη») άρα ελεύθερος να φλερτάρει με όποια θέλει! Εκτός ασφαλώς, από τη σύντροφο του μέχρι πρότινος, συμπαίκτη του Σερζ Ιμπάκα.

Μια «πρώην» του βρήκε τον καταλληλότερο τρόπο για να τον εκδικηθεί. Πέτυχε το παράνομο ζευγάρι σε κλαμπ του Λος Άντζελες και το απαθανάτισε σε άκρως αποκαλυπτικές πόζες. Στη συνέχεια, έστειλε τις φωτογραφίες στον Ιμπάκα και εντός 48 ωρών οι δυο τους έπαψαν να είναι συμπαίκτες. Οι φήμες δικαίως, οργιάζουν ότι ο Ευρωπαίος σταρ κρύβεται πίσω από την ανταλλαγή του Αμερικανού NBAer. «Η αυτός ή εγώ» φέρεται να διεμήνυσε στη διοίκηση της ομάδας της Οκλαχόμα και εκείνοι αποφάσισαν με συνοπτικές διαδικασίες.