Τα ηνία της Νίκης αναλαμβάνει ο Θοδωρής Καλιώρας με την ομάδα του Αμαρουσίου να ανακοινώνει κι επίσημα τον αντικαταστάτη του Γιάννη Τσακίρη.

Η ανακοίνωση:

“Η Νίκη Αμαρουσίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Θοδωρή Καλιώρα στη θέση του head coach.

Ο 46άχρονος προπονητής θα κάνει το ντεμπούτο του στην άκρη του πάγκου της Νίκης στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Α.Ε. Πεντέλης (12/11, 17:00), στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

«Γνωρίζω ότι η Νίκη Αμαρουσίου παρουσιάζει μια σταθερή πορεία τα τελευταία χρόνια, φτάνοντας μάλιστα ως τη Β’ Εθνική. Υπάρχει καλή οργάνωση σε όλα τα επίπεδα και οι άνθρωποι που κινούνται γύρω από την ομάδα την αγαπούν και την αισθάνονται σαν οικογένειά τους. Η Νίκη Αμαρουσίου διαθέτει όλες τις προϋποθέσεις προκειμένου να πετύχει κάτι καλό.

Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι σκληρή δουλειά ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας και να χαμογελάσουμε στο τέλος της σεζόν. Το υλικό υπάρχει, οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να δουλέψεις και να έχεις στο μυαλό σου μόνο στο μπάσκετ, επομένως θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό χωρίς μεγάλα λόγια. Προχωράμε παιχνίδι με παιχνίδι» εξήγησε στις πρώτες δηλώσεις του ο νέος προπονητής της Νίκης Αμαρουσίου”.