«Ο κόσμος να είναι ο καλύτερος παίκτης»

near_eastΗ μεγάλη νίκη μέσα στο κλειστό του Αγίου Θωμά επί του Αμαρουσίου έδωσε νέα πνοή στη δύσκολη προσπάθεια που κάνει η Νήαρ Ηστ να βελτιώσει τη βαθμολογική θέση της. Αυτό το αποτέλεσμα, βέβαια, δεν είναι αρκετό για την ομάδα της Καισαριανής, η οποία παραμένει δύο βαθμούς κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, κάτι που σημαίνει ότι οι νίκες σε όλους τους εντός έδρας αγώνες από εδώ και στο εξής είναι επιτακτικές.

Αυτό ισχύει φυσικά και για τον επερχόμενο αγώνα με τον Πανερυθραϊκό, για τον οποίον η διοίκηση της Νήαρ Ηστ απηύθυνε κάλεσμα στους φίλους της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Φίλαθλοι της ομάδας μας,

Την Κυριακή 2/2/2014 στις 1700 θα πρέπει να δώσουμε βροντερό παρών στο γήπεδο στον αγώνα ενάντια στον Πανερυθραικό. Ένας αγώνας τελικός, ένας αγώνας ζωής και θανάτου για την ομάδα μας. Όλοι λοιπόν στο γήπεδο να φωνάξουμε για την ομάδα μας. Το γήπεδο θα πρέπει να είναι γεμάτο. Να θυμηθούμε εποχές που οι αντίπαλοι ίδρωναν μόνο και μόνο με την σκέψη το ότι θα παίξουν κόντρα στην Νήαρ Ηστ και το κόσμο της. Την Κυριακή ο κόσμος πρέπει να είναι και πάλι ο καλύτερος παίχτης της ομάδας μας».