Ο Μπάνε παρουσιάζει το… μενού του BB Camp!

Η αντίστροφη μέτρηση για το 2ο BANE BASKETBALL CAMP (BBC) ξεκίνησε… Το ξεχωριστό, για τα δεδομένα της Θεσσαλονίκης, camp θα πραγματοποιηθεί φέτος σε δύο περιόδους (20-25 Ιουνίου και 27 Ιουνίου – 4 Ιουλίου) στο Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Πυλαίας Χορτιάτη, με τον Μπάνε Πρέλεβιτς και τους συνεργάτες του, Θόδωρο Πολυμένη, Τάσο Αναστασιλάκη αλλά και τον εργοφυσιολόγο, Γιώργο Ζιώγα να κάνουν τις τελευταίες προεργασίες, πριν υποδεχθούν τους μικρούς φίλους του μπάσκετ για να τους διδάξουν μερικά απ’ τα μυστικά του μπάσκετ.

Πριν όμως την υποδοχή των μικρών φίλων του μπάσκετ στο παρκέ οι διοργανωτές του BB camp θα υποδεχθούν τους εκπροσώπους του Τύπου! Την Πέμπτη 16 Ιουνίου στις 13:30 θα περιμένουν στο γνωστό εστιατόριο-bar Bennigan’s της Θεσσαλονίκης (Γεωργικής Σχολής 3) στην περιοχή ΙΚΕΑ τους δημοσιογράφους για να τους παρουσιάσουν το… μενού του camp!

Θα πρέπει, βέβαια, να επισημάνουμε ότι special καλεσμένος του Μπάνε Πρέλεβιτς στο φετινό BB Camp είναι ο Κεν Μπάρλοου, αλλά δεν θα είναι ο μοναδικός εκλεκτός προσκεκλημμένος. Σε όλη όμως την διάρκεια του καμπ θα περάσουν από τις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη αρκετοί παίκτες αλλά και προπονητές που κοσμούν με την παρουσία τους τα ελληνικά γήπεδα.