Ο… νέος είναι ωραίος

Δεν αλλάζει.. συνήθειες η Νίκη Αμαρουσίου, η οποία ανακοίνωσε το απόγευμα την ανανέωση της συνεργασίας με τον Μιχάλη Ραχωβίτσα. Ο 27χρονος προπονητής θα παραμείνει στον πάγκο του συλλόγου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και θα είναι πάλι ο νεαρότερος σε ηλικία των εθνικών κατηγοριών…

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την ίδια πετυχημένη συνταγή θα εξακολουθήσει να εμπιστεύεται η Νίκη Αμαρουσίου, η διοίκηση της οποίας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παραμονή του κόουτς Μιχάλη Ραχωβίτσα, στην τεχνική ηγεσία της αντρικής ομάδας μπάσκετ. Ο 27χρονος τεχνικός (και νεαρότερος την σεζόν που πέρασε συνολικά στις εθνικές κατηγορίες) παραμένει κανονικά στο πόστο του, για δεύτερη σερί χρονιά, επιδιώκοντας να συνεχίσει το έργο που έχει ήδη ξεκινήσει, με έμφαση στο παρόν, αλλά κυρίως στο μέλλον.

Δίνοντας παράλληλα, μεγάλη βαρύτητα στο “νέο αίμα” του σωματείου μας. Η ανανέωση συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών, εφόσον σε όλες τις παραμέτρους της συμφωνίας υπήρξε ταύτιση απόψεων, ήταν θέμα τυπικό και διαδικαστικό, με τον προπονητή της Νίκης να “τρέχει” -μαζί με το υπόλοιπο τιμ- τον σχεδιασμό της ομάδας».