Ο Προμηθέας συγχαίρει Κοντονή

promhtheas-promitheas-logoΜε ανακοίνωσή του η διοίκηση του Προμηθέα συγχαίρει τον υφυπουργό Αθλητισμού, κ. Κοντονή για τις δηλώσεις του σχετικά με την αξιοποίηση των γηπεδικών εγκαταστάσεων της χώρας.
Η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. του ΑΣΠ Προμηθέα χαιρετίζει με ιδιαίτερη χαρά τη θέση της Κυβέρνησης, μέσω των χθεσινών δηλώσεων του Υπουργού κ. Κοντονή, αναφορικά με την αξιοποίηση των γηπεδικών εγκαταστάσεων της χώρας μας.
Ο κ. Κοντονής αναφέρθηκε στην αξιοποίηση των γηπεδικών εγκαταστάσεων του Γαλατσίου από την ΑΕΚ, υιοθετώντας πλήρως την πρόταση που δημοσίως έχουμε καταθέσει εδώ και τέσσερις μήνες για την αξιοποίηση του βοηθητικού γηπέδου του Τόφαλος και προκρίνοντάς την ως μοντέλο ανάπτυξης των εγκαταλελειμμένων γηπέδων όλης της χώρας

Με αυτό τον τρόπο τα γήπεδα δεν θα ρημάζουν και ταυτόχρονα τα σωματεία που επιτελούν σημαντικότατο κοινωνικό ρόλο θα βρίσκουν τη στέγη που ζητούν για την εκπλήρωση των στόχων τους, ενώ παράλληλα η εκάστοτε τοπική κοινωνία θα απολαμβάνει σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις, χωρίς την επιβάρυνση του κρατικού προϋπολογισμού.
Χαιρόμαστε ως Σύλλογος ιδιαιτέρως διότι η συγκεκριμένη δήλωση του κ. Κοντονή, συνεπικουρούμενη από τους κανόνες ισονομίας που διέπουν κάθε δημοκρατική χώρα, αποτελεί ουσιαστικά, έστω και με καθυστέρηση, αποδοχή της πρότασής μας για το βοηθητικό γυμναστήριο του Τόφαλος.

Στο επόμενο χρονικό διάστημα θα επιδιώξουμε κατ’ ιδίαν επικοινωνία με τον Υπουργό, ώστε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες και άμεσα το βοηθητικό γήπεδο του Τόφαλος να ξανανοίξει έτσι ώστε όλοι μας να είμαστε περήφανοι για τη λειτουργία μιας νέας σύγχρονης αθλητικής υποδομής στην πόλη μας».