Μετά από αναζήτηση ημερών (σ.σ. ψηλού), ο Ερμής Λαγκαδά τελικά έκανε την υπέρβαση και συμφώνησε με τον Αλέξανδρο Σιγκούνα, ο οποίος μάλιστα θα ενσωματωθεί σήμερα στην προετοιμασία.

Την περασμένη σεζόν, φορώντας τη φανέλα του Αρκαδικού, ο 25χρονος φόργουορντ είχε 11,9 πόντους και 7,6 ριμπάουντ μ.ο.

Η ανακοίνωση:

«Ο ΜΑΣ Ερμής Λαγκαδά καλωσορίζει στην οικογένειά του τον Αλέξανδρο Σιγκούνα (25 ετών, 2.03, forward). Ο Αλέξανδρος αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων αθλητών της Α2 κατά την τελευταία 3ετία ενώ έχει παρουσία και σε αρκετές ομάδες της Α1 και ο ερχομός του προσθέτει ένα πολύ σημαντικό εργαλείο στην ομάδα του Τάκη Ξουρίδα.

Η υπέρβαση για την απόκτηση του Σιγκούνα έγινε με την τεράστια συνεισφορά του νέου μεγάλου χορηγού του συλλόγου (λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα).

Ο Αλέξανδρος Σιγκούνας ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του από τον Πανιώνιο όπου και είχε συμμετοχές στην Α1 από πολύ μικρή ηλικία. Στη συνέχει αγωνίστηκε με επιτυχία στην Ολύμπια Λάρισας (Α1), Καβάλα (Α1), Πανελευσινιακό (Α2), Παγκράτι (Α2) ενώ πέρσι αποτέλεσε τον ηγέτη του Αρκαδικού στην Α2. Έχει συμμετοχές στις Εθνικές Ομάδες Παίδων, Εφήβων, Νέων (90 συμμετοχές, 798 πόντοι).

Ο Αλέξανδρος θα ενσωματωθεί από σήμερα στην προετοιμασία της ομάδας και αύριο θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο το οποίο θα είναι 1 + 1 έτη».