Ο Τύμπας έφυγε, ο Στρατίκης ήρθε στο πλευρό του Γιασσάρη στη Νίκη Βόλου

Στην άμεση κάλυψη του κενού που δημιουργήθηκε στο προπονητικό επιτελείο της ομάδας προχώρησε η Νίκη Βόλου, με τον Σπύρο Στρατίκη να αναλαμβάνει πόστο στο πλευρό του Γρηγόρη Γιασσάρη. Η κίνηση αυτή ήταν απόρροια της παραίτησης που υπέβαλλε ο Στέφανος Τύμπας, λόγω βεβαρημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων.

«Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου έκανε δεκτή την παραίτηση του προπονητή Στέφανου Τύμπα, λόγω βεβαρημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων. Τον ευχαριστούμε πολύ για την πολύτιμη συνεισφορά του στη Νίκη Βόλου τα τελευταία 4 χρόνια τόσο ως προπονητής στις υποδομές όσο και ως μέλος του προπονητικού team της ανδρικής μας ομάδας, του ευχόμαστε καλή συνέχεια σε επαγγελματικό, προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο και είμαστε σίγουροι πως οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν», αναφέρει η ανακοίνωση του βολιώτικου συλλόγου με την οποία αποχαιρετά τον Τύμπα και ακολουθεί εκείνη που καλωσορίζει τον Στρατίκη.

«Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Σπύρο Στρατίκη.
Ο coach Στρατίκης επιστρέφει στην ομάδα μας, αυτή την φορά ως άμεσος συνεργάτης του coach Γιασσάρη στην ανδρική μας ομάδα.
Τον καλωσορίζουμε στη Νίκη Βόλου και του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά».