Αφού ξεκουράστηκε ο Ιωνικός για δεύτερη φορά στο φετινό πρωτάθλημα του 2ου ομίλου νότου (λόγω της αποχώρησης της Ιεράπετρας), θα φιλοξενήσει με δυνάμεις την έκπληξη της τελευταίας αγωνιστικής Πεντέλη. Μάλιστα οι γηπεδούχοι θέλουν πάση θυσία τους δυο βαθμούς, για να συνεχίσουν την καταδίωξη της πρώτης θέσης. Το «διπλό» χρειάζεται και η ομάδα του Ταμπάκη, αφού μέχρι στιγμής βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη.

Την πρωτοπόρο Λιβαδειά θα αντιμετωπίσει ο Παπάγος στην έναρξη του Β’ γύρου της Γ’ Εθνικής. Μάλιστα οι γηπεδούχοι έχουν  αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς από τις 14/10/2012, μιας και οι νεοφώτιστοι τους… έκλεψαν το ροζ φύλλο αγώνα μέσα από τα χέρια με μόλις ένα πόντο (89-88).

Στη Χαλκίδα θα ταξιδέψει ο Μίλωνας, όπου και θα αντιμετωπίσει την έξω Παναγίτσα. Οι παίκτες του Τάκη Πανούλια θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη καθώς το αρνητικό σερί τους (0-5) το τελευταίο διάστημα τους έχει βάλει σε προβλήματα. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι εκτός από το θετικό αποτέλεσμα θα παίξουν με όλες τους τις δυνάμεις ώστε να μην χάσουν για τέταρτη φορά με πάνω από εκατό πόντους.

Η ήττα την περασμένη αγωνιστική από την Πεντέλη έγινε αφορμή οι Γεραγωγίτες να πεισμώσουν πιο πολύ από ποτέ. Έτσι ο Παπάδος θα παίξει για το 2-0 επί του Εργοτέλη. Όσον αφορά τους φιλοξενούμενους, θέλουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις τους εκτός Κρήτης αλλά ακόμα περισσότερο να κλέψουν τη νίκη από τα χέρια του πρώην παίκτη τους Απόστολου Πάντσιου, έχοντας στη Μυτιλήνη και τον Καραλή, που επιστρέφει ύστερα από τιμωρία.

Το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής

Λιβαδειά – Παπάγου (Λιβαδειάς, 17:00)
Εξω Παναγίτσα – Μίλωνας (Χαλκιά-Αναστ., 17:00)
Παπάδος Γέρας – Εργοτέλης (Μυτιλήνης, 14:00)
Ιωνικός Νικαίας – Πεντέλη (ΔΑΚ Νίκαιας, 17:00)
Πολυκράτης –Ιεράπετρα                     20-0