aiasΚράτησε το καλύτερο για το τέλος…Όχι βέβαια του πρωταθλήματος αλλά του πρώτου γύρου για το οποίο ο Αίας προετοιμάστηκε σκληρά όλη την εβδομάδα ώστε να του δώσει και το καλύτερο φινάλε. Έτσι δηλαδή όπως ακριβώς και τον άρχισε με νίκη. Ο αντίπαλος βέβαια, το Άργος Ορεστικό, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί εύκολος παρά την σχετικά χαμηλή βαθμολογική του θέση μια που είναι μια ομάδα που παραμένει μαχητική σε όλα της τα παιχνίδια.

Το ευχάριστο για τους ανθρώπους του σωματείου του Ευόσμου, είναι ότι η προετοιμασία η οποία ολοκληρώθηκε σήμερα, με μια τελευταία προπόνηση, κύλησε χωρίς απρόοπτα και αύριο ο προπονητής Γιάννης Χατζούλης θα έχει όλους τους παίκτες του στη διάθεση του.

Οι Θεσσαλονικείς διατηρούν όπως πάντα χαμηλούς τόνους αλλά θέλουν πάρα πολύ τη νίκη, η οποία θα είναι η όγδοη φετινή, για πολλούς λόγους. Ο ένας, έχει να κάνει με το ότι έχουν ήδη «στραβοπατήσει» δύο φορές στο γήπεδο τους αλλά και γιατί ενδεχόμενη επιτυχία θα τους διατηρήσει μέσα στη πρώτη πεντάδα (δια την ώρα έχουν συγκάτοικο στην Πέμπτη θέση την Δόξα Πεύκων) βλέποντας έτσι με ακόμη περισσότερη αισιοδοξία την συνέχεια.

Ο έμπειρος τεχνικός του Αία σε δηλώσεις του τόνισε την δυσκολία της αυριανής αναμέτρησης: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι το οποίο θέλουμε πολύ να κερδίσουμε. Ο αντίπαλος είναι μια καλή ομάδα με έναν αξιόλογο προπονητή τον οποίο και εκτιμώ πολύ. Ακριβώς επειδή έχουν έντονη την σφραγίδα της προσωπικότητας του προπονητή τους, δεν θα παίξει και καθόλου ρόλο σε ποια θέση βρίσκονται βαθμολογικά και θα παλέψουν το ίδιο δυνατά. Γιαυτό και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί».