Πάντσιος: «Να δείξουμε τον πραγματικό μας εαυτό»

Ο Εθνικός επιστρέφει στην αγωνιστική δράση αύριο (11/4, 17.00), υποδεχόμενος τον Αρκαδικό στο Κλειστό «Παν. Σαλπέας». Ο Απόστολος Πάντσιος μίλησε στην επίσημη σελίδα των πειραιωτών για τους αντιπάλους από την Αρκαδία και το πως θα αντιμετωπίσει η ομάδα μας την αναμέτρηση.

Αρχικά, ο έμπειρος guard υπογράμμισε αρχικά: «Ο Αρκαδικός είναι μια πολύ μαχητική ομάδα. Το γεγονός οτι παλεύει για την σωτηρία της και για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στα play out την κάνει ακόμη πιο επικίνδυνη. Αυτό επιβεβαιώνεται, άλλωστε, και από τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στο Ψυχικό. Εμείς πρέπει να ξεχάσουμε οτι έγινε την προηγούμενη Τετάρτη και να εμφανιστούμε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα».

Στην συνέχεια, ο έμπειρος γκαρντ ανέφερε.  «Στον Α’ Γύρο παρά το ότι είχαμε πραγματοποιήσει ένα εντυπωσιακό τέταρτο δεκάλεπτο, πληρώσαμε το κακό μας ξεκίνημα. Αυτό το παιχνίδι αποτελεί παρελθόν για εμάς, όμως, μας έχει διδάξει κάποια λάθη μας. Αύριο πρέπει να δείξουμε τον πραγματικό μας εαυτό στο παρκέ και πιστεύω πως η βοήθεια του κόσμου θα συμβάλει ώστε να παρουσιάσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».