Πάτησαν παρκέ οι παίκτες του Τελεθριακού

Άπαντες παρόντες δήλωσαν στο πρώτο ραντεβού της χρονιάς στον Τελεθριακό. Και με την ευχή, αυτή η σεζόν να ολοκληρωθεί δίχως απρόοπτα και κυρίως με τους παίκτες και όλους όσοι ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να κάνουν περήφανο και τον κόσμο που «χτυπήθηκε» από τις πρόσφατες πυρκαγιές.
«Έδωσαν πάθος και δύναμη στη 1η προπόνηση οι αθλητές του Τελεθριακού. Στο κλειστό Ιστιαίας, η 1η προπόνηση του Τελεθριακού είχε όλα τα απαραίτητα στοιχεία, δύναμη, πάθος και ενέργεια.
Με ενισχυμένο ρόστερ φέτος ο Τελεθριακός ευελπιστεί ότι το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής θα ολοκληρωθεί παρά τον covid και θα έχει την δυνατότητα ο φίλαθλος κόσμος της περιοχής να παρακολουθήσει αναμετρήσεις με υψηλού επιπέδου αθλητές και θέαμα.
Ο πρόεδρος της ομάδας, Στέφανος Παπανδρέου, ευχήθηκε καλό πρωτάθλημα με υγεία και καλά αποτελέσματα. Τόνισε ότι ως εκπρόσωποι της Β. Εύβοιας στην Γ’ Εθνική ανδρών θα πρέπει να κάνουμε αυτό τον κόσμο περήφανο και χαρούμενο μετριάζοντας την πίκρα τους από τις φωτιές και το δύσκολο χειμώνα που περιμένει την περιοχή.
Αύριο (Σάββατο) η προπόνηση θα πραγματοποιηθεί με τις οδηγίες του κόουτς Γιάννη Τσαούση και του β’ προπονητή Μάκη Φώτου, στις 19:30 στο κλειστό Ιστιαίας».

Πηγή φωτό: sterebasket.gr