Πάτησε παρκέ η Αναγέννηση Καρδίτσας

Τριπλή ήταν η χαρά στην πρώτη προπόνηση της Αναγέννησης Καρδίτσας. Με πρώτη απ’ όλες διότι βρέθηκαν όλοι μαζί και πάλι στο παρκέ, ενώ το δεύτερο σκέλος είναι η πρόκληση που έχει μπροστά η ομάδα της Καρδίτσας με την συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής. Όσον αφορά το τρίτο σκέλος, αυτό είναι για την έλευση των νέων προσώπων στο δυναμικό της ομάδας.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

«Η χαρά μας απερίγραπτη στην Επίσημη Πρώτη συγκέντρωση της ομάδας μας και οι λόγοι ήταν τρεις. Αρχικά γιατί βρεθήκαμε όλοι μαζί – Ομάδα, Φίλαθλοι – μετά από την τεράστια απουσία της Αθλητικής δραστηριότητας στην Ελλάδα και τις κατηγορίες μας.

Ο Δεύτερος λόγος είναι Ιστορικός και ονομάζεται Β΄ ΕΘΝΙΚΗ… εκεί που θα αγωνιστούμε φέτος.

Ο τρίτος και τελευταίος ήταν ότι αποδεχτήκαμε τα Νέα μέλη της Οικογένειας μας – Παίκτες, Προπονητές, Ιατρικό team, νέα άτομα στη διοίκηση – ανθρώπους που εμπιστεύονται τη δουλειά που κάνουμε τα τελευταία χρόνια.

Από τις χαμηλές κατηγορίες της ΕΣΚΑΘ, πλέον βρισκόμαστε στη Β΄ ΕΘΝΙΚΗ και αυτό από μόνο του μας δίνει ΤΕΡΑΣΤΙΑ διάθεση, Χαρά αλλά και Ευθύνη.

Από αυτή την Πρώτη συνάντηση μας καταλάβαμε ότι φέτος αυτό το όμορφο ταξίδι της Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ θα το χαρούμε, θα το διασκεδάσουμε και θα έχουμε εσάς δίπλα μας (όπως όλα αυτά τα χρόνια)… τους φιλάθλους μας, τη δύναμη που μας δίνεται σε κάθε παιχνίδι, όπου και αν αγωνιζόμαστε.

Ας χαρούμε όλοι μαζί το ταξίδι μας… γιατί ΜΑΖί ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ».

Δείτε το video από την πρώτη του σωματείου