Πέρκος: «Η νίκη απλώς ισοφαρίζει το φιάσκο με τον Αμύντα»

Η βαθμολογική «ανάσα» ήρθε για τον ΓΣΛ καθώς πήρε τους βαθμούς της νίκης απέναντι στον Αρκαδικό. Ο Στέφανος Πέρκος σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα εμφανίστηκε  ικανοποιημένος από τους παίκτες τους, ενώ για το παιχνίδι μίλησε και ο Αναστάσης Σπυρόπουλος.

«Ευχαριστώ τους παίκτες για την αυταπάρνηση που έδειξαν στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Φαινόταν μετά την πολύ δύσκολη εβδομάδα που περάσαμε ότι το ήθελαν περισσότερο κι αυτό φάνηκε στα κρίσιμα σημεία του ματς. Όπως είναι κλισέ να λέγεται μια μάχη ήταν, ο πόλεμος θέλει πάρα πολλές μάχες ακόμα, τίποτα παραπάνω.

Αυτή η νίκη απλώς ισοφαρίζει το φιάσκο με τον Αμύντα, πήγαμε στο μηδέν, δεν είμαστε πια στο -1. Στο ψυχολογικό κομμάτι, πιστεύω πως η ανάταση ξεκίνησε από το προηγούμενο ματς μέσα στο Χολαργό, που η ομάδα έδειξε στοιχεία και ελπίζουμε να συνεχίσει να δείχνει τέτοια στοιχεία, για να δώσει και την δύναμη στους διοικούντες να συνεχίσουν να είναι αρωγοί στην προσπάθειά μας».

Από την πλευρά του, ο Αναστάσης Σπυρόπουλος δήλωσε: «Παίζαμε ένα πολύ δύσκολο ματς σήμερα (10/12), όλη την εβδομάδα προετοιμαστήκαμε κατάλληλα για να αγωνιστούμε κόντρα σε μια δυνατή ομάδα. Μπήκαμε από την αρχή αποφασισμένοι στο γήπεδο για να κερδίσουμε. Είχαμε κάποια κενά διαστήματα, αλλά όλοι μαζί σαν ομάδα καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη.

Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και τη διοίκηση που μας στηρίζει και στα καλά και στα άσχημα και εμάς η δουλειά μας τώρα είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια που κάνουμε, να κοιτάξουμε κάθε ματς ξεχωριστά και να διεκδικήσουμε τη νίκη σε όλους τους αγώνες.

Σίγουρα, πια, ύστερα από αυτό το ματς θα έχουμε καλύτερη ψυχολογία και πιστεύω πως πλέον θα μπαίνουμε σε κάθε παιχνίδι πιο δυναμικά για να κερδίζουμε τους αγώνες».