Πήραν την… ασίστ της Σύλβιας Αντώναρου και έβαλαν ένα μοναδικό καλάθι στο 1o fashion gala για ΑΜΕΑ

Τα καλάθια που πετυχαίνουν είναι πάντοτε μοναδικά. Τούτη τη φορά, ωστόσο το σουτ που έκαναν βρήκε έναν άλλο στόχο, λίγο διαφορετικό. Πήγε κατευθείαν στην… καρδιά όλων όσοι είχαν πριν από μερικά 24ωρα την τύχη να “φιλοξενηθούν” από τη Σύλβια Αντώναρου στο 1ο fashion gala για ΑΜΕΑ που διοργανώθηκε στο “κτήμα Μαρτίδη”. Τι κι αν δεν υπήρχε γήπεδο μπάσκετ, ή αθλητικές υποδομές, υπήρχε η διάθεση για να μας κάνουν και πάλι να “φουσκώσουμε” από περηφάνια για αυτά τα παιδιά. Για τον Παναγιώτη Κοντογιάννη και τον Βασίλη Πιπερή από την ομάδα μπάσκετ “Ήφαιστος”, αλλά και την ολυμπιονίκη και πρωταθλήτρια με την εθνική ομάδα Κωφών Στάλα Κοτσιρέα, τους τρεις μπασκετμπολίστες που συμμετείχαν σε αυτό το μοναδικό fashion show κάνοντας – και αυτοί – το όνειρό τους πραγματικότητα!

Σε μία βραδιά μοναδική, μαγική. Σε μία βραδιά που επιβεβαιώθηκε στο έπακρο ότι δεν υπάρχουν “διαφορετικοί” άνθρωποι, άνθρωποι με “ειδικές ανάγκες”, αλλά υπάρχουν Μόνο Άνθρωποι! Η… ασίστ της Σύλβια Αντώναρου ήταν ακριβείας και το καλάθι που πέτυχαν οι τρεις μπασκετμπολίστες που συμμετείχαν σε αυτό το fashion show ήταν δίχως άλλο μοναδικό. Όπως και η εμφάνιση και των άλλων παιδιών με τις ειδικές ικανότητες που έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση.

Ο χρυσός παρά-ολυμπιονίκης Παύλος Μάμαλος, η πρωταθλήτρια ξιφασκίας Κέλλυ Λουφάκη, η πρωταθλήτρια κολύμβησης Αλεξάνδρα Σταματοπούλου, η αθλήτρια του στίβου Βούλα Κατσούλη, αλλά και όλοι οι άλλοι που έδειξαν ότι ξέρουν καλά πως να ξεπερνούν τα εμπόδια που τους έβαλε η ζωή στο δρόμο τους.

Υποκλιθήκαμε μπροστά τους, τους χειροκροτήσαμε για μία ακόμη φορά, πήραμε πολλά μηνύματα και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για το επόμενο μεγάλο event στο οποίο θα συμμετέχουν.

Μία μικρή “γεύση” από τη βραδιά, από το 1ο fashion gala ΑΜΕΑ…


Πηγή φωτογραφιών: facebook Sylvia Antonarou