tsiountosΣτον ΑΟΠ επέστρεψε ο Χαλκιδικιώτης Αριστείδης Τσιούντος όπως ανακοίνωσε η ομάδα του Πολυγύρου. Ο πολύπειρος καλαθοσφαιριστής πέρυσι  φορούσε τη φανέλα της Γαλάτιστας την οποία και οδήγησε στα σαλόνια της Γ΄Εθνικής. Σε δηλώσεις του ο παίκτης είπε πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενος που επιστρέφει στον ΑΟΠ και στο Πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής και ανυπομονεί να συνεργαστεί με προπονητές και παίκτες τους οποίους τους περισσότερους γνωρίζει ήδη. 

Το νεοφώτιστο σωματείο της Χαλκιδικής απέκτησε επίσης τον πάουερ φόργουρντ Σωκράτη Βούλγαρη με ύψος (1.90). Ο νέος παίκτης του Πολυγύρου είναι γεννημένος το 1990 (25 ετών) και πέρυσι αγωνιζόταν στην Αθλητική Ένωση Ελπίδας Τούμπας όπου αναδείχτηκε 2ος σκόρερ με 321 πόντους (12.3μ.ο./ανα αγώνα).
 
«Το ΔΣ του ΑΟΠ με ανακοίνωση του καλωσορίζει στην ομάδα και τους δύο παίχτες και τους εύχεται κάθε επιτυχία και μακριά από τραυματισμούς».
 
Έτσι ΑΟ Πολυγύρου ολοκληρώνει με γοργούς ρυθμούς, ποσοτικά και ποιοτικά, το ρόστερ του και απομένουν κάποιες τελευταίες εκκρεμότητες για να είναι πανέτοιμος στην έναρξη της προετοιμασίας.
voulgais-swkratis