Η Ελευθερούπολη συνεχίζει τη μεταγραφική της ενίσχυση, εν όψει του ντεμπούτου της στο πρωτάθλημα της Β΄εθνικής, προχωρώντας στην απόκτηση δύο παικτών, οι οποίοι μάλιστα προέρχονται από τους Ικαρους Σερρών.

Πιο συγκεκριμένα, στην Καβάλα θα αγωνίζονται την επόμενη σεζόν ο Χάρης  Βοϊβατόπουλος (28χρ.2μ07), αλλά και ο  Γιάννης Λαφτσής (21χρ., 1μ95). Ωστόσο αυτοί δεν είναι… ούτε οι μισοί από τους νέους, καθώς αναμένεται να αποκτηθούν ακόμη τρεις παίκτες με τους οποίους θα κλείσει το ρόστερ.

Τα νέα όμως δεν σταματούν εδώ καθώς ο Βασίλης Μουλλάκης θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στον σύλλογο. Οι ηγετικές του εμφανίσεις την περασμένη σεζόν ήταν αυτές που βοήθησαν την ομάδα, καθώς αναδείχθηκε 5ος σκόρερ του ομίλου Βορρά σημειώνοντας σε 21 αγώνες 18,4 πόντους ανά μέσο όρο.

Επίσης συνεχίζουν και ο Γρηγόρης Αδαμόπουλος, ο Βασίλης Σκαρλάτος (25χρ., 1μ95), ο Ζαφείρης Υφαντόπουλος (24χρ., 1μ85), ο Γιώργος Δανίκας (18χρ., 2μ05), ο Παύλος Καλλινικίδης (17χρ., 1μ90) και ο νεαρός παίκτης της προεθνικής παμπαίδων, Αλέξης Γεωργιάδης.

Από την άλλη, παρελθόν αποτελούν οι : Κώστας Δενδρινός (πήγε στην Ασπίδα Ξάνθης), Γιάννης Στεφανίδης, Τόλης Κουτσογιάννης , Χρήστος Κηπουρός , Γιώργος Μαρουλάκης, Αλέξης Δενδρινός, Ιορδάνης Τουρπεσλής και Τάσος Σαρόγλου.
Ο μόνος για τον οποίο δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη αν θα παραμείνει στην Ελευθερούπολη ή θα φύγει είναι ο Γιώργος Κακλαμάνος.

Πηγή: kavala-sports.gr