promhtheas-xalandriouΗ δημιουργία της ομάδας που τη βρίσκει στη Β΄εθνική ξεκίνησε για τον Προμηθέα με την ομάδα του Χαλανδρίου να πραγματοποιεί την πρώτη της μεταγραφή αλλά και τις πρώτες ανανεώσεις. Ετσι λοιπόν, στον Προμηθέα θα αγωνίζεται από την ερχόμενη σεζόν ο Γιώργος Ζερβός, ενώ στην ομάδα παρέμειναν οι Φανούρης Τασιοπουλος, Θάνος Καραθανασόπουλος, Κώστας Ανδρουλάκης και Νίκου Καρούζος.

Η ανακοίνωση:

«Ο παίκτης έμβλημα της Αγίας Παρασκευής γίνεται Χαλανδραιος. Ο Προμηθέας ξεκινάει τον χορό των μεταγραφών με τον πολύπειρο και εμβληματικό Γιώργο Ζερβό (38,195) ο οποίος μετά από μια παρένθεση στην Α ΕΣΚΑΝΑ επιστρέφει βορειοανατολικά για λογαριασμό όμως του Προμηθέα.

“Τα λόγια αλλά και οι κινήσεις των ανθρώπων του Προμηθέα με κέρδισαν από το πρώτο λεπτό. Δεν υπάρχει λόγος να πούμε πολλά. Έχουμε πολλά να κάνουμε και ελπίζω να βοηθήσω τον Προμηθέα στους στόχους του. Κίνητρο και διάθεση υπάρχει, υγεία να χουμε και όλα θα πάνε καλά”, ήταν τα λόγια του Γιώργου Ζερβού.

Ο Προμηθέας πέρα του Γιώργου Ζερβού ανακοίνωσε και την παραμονή των Φανουρη Τασιόπουλου, Θάνου Καραθανασόπουλου, Κώστα Ανδρουλάκη και Νίκου Καρούζου.

Και έπεται συνέχεια…».