zorzos-zwrzosΤη δεύτερη μεταγραφή του πραγματοποίησε ο Ηλυσιακός καθώς μετά τον Τάσο Καρτέρη, το συγκρότημα του Κώστα Σορώτου απέκτησε και τον 18χρονο Κωνσταντίνο Ζώρζο.

Η ανακοίνωση:

«Ο Ηλυσιακός ετοιμάζει όχι απλά ένα ρόστερ για να σταθεί με αξιώσεις στην Α2 κατηγορία, αλλά μια ομάδα που για χρόνια θα μπορεί να δώσει σάρκα και οστά στα όνειρα των φίλων του. Γι’ αυτό και ξεκίνησε με την απόκτηση νέων παιδιών, που έχουν εκτός από ταλέντο και τεράστια διάθεση για να παίξουν μπάσκετ. Μετά τον Τάσο Καρτέρη, ανακοινώνουμε την απόκτηση του Κωνσταντίνου Ζώρζου. Παίκτης της Εθνικής Εφήβων (18, 1μ88), ξεκίνησε στο Π. Φάληρο και μέχρι πρότινος αγωνίζονταν στον Εθνικό, στη θέση του πόιντ γκαρντ.

Είναι στις προεπιλογές του Ηλία Παπαθεοδώρου για το Πανευρωπαϊκό της Τουρκίας κι αυτό από μόνο του δείχνει πως πρόκειται για ένα από τα μεγάλα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ. “Ο Ηλυσιακός ανοίγει μια μεγάλη πόρτα για όλους εμάς, που επιχειρούμε να κάνουμε τα πρώτα σημαντικά μας βήματα στον χώρο του μπάσκετ. Δεν είναι στιγμή να μιλήσουμε, αυτό θα το κάνουν οι έχοντες μεγαλύτερη εμπειρία από εμάς. Εμείς το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να ακούμε τις οδηγίες του προπονητή μας, ο οποίος είναι ένας από τους εμπειρότερους του χώρου και να δουλεύουμε σκληρά, ώστε να σηκώσουμε το βάρος της φανέλας του Ηλυσιακού”, δήλωσε το δεύτερο απόκτημα της ομάδας».