Με εντατικό ρυθμό ο Διαγόρας συνεχίζει τη στελέχωση του ρόστερ του καθώς ο σύλλογος της Ρόδου, ανακοίνωσε ακόμα μία μεταγραφή αυτή του Στράτου Ιορδάνογλου.

Η ανακοίνωση:

«Ο Γ.Σ. Διαγόρας ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή Στράτου Ιορδάνογλου…

Πρόκειται για 25χρονο πόιντ-γκαρντ (γεννηθείς στις 4 Νοεμβρίου 1997) με ύψος1.88, ο οποίος αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, με τη φανέλα του Ηλυσιακού. Ο Στράτος Ιορδάνογλου έπαιζε πριν στον Ίκαρο Καλλιθέας, τον Λεύκιππο Ξάνθης και τον Γ.Α.Σ. Κομοτηνής. O Στράτος έκανε τα πρώτα του βήματα στο χώρο της καλαθοσφαίρισης το 2009 στην ομάδα της Προοδευτικής και στη συνέχεια μεταπήδησε στον Ίκαρο Καλλιθέας. Με τον Ίκαρο Καλλιθέας κατέκτησε την 3η θέση σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων (2012-13), όπου και αναδείχθηκε μέλος της καλύτερης 5άδας στο 40ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων και την 2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων 2015, ενώ συγχρόνως αγωνιζόταν στον Νότιο όμιλο της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας με την ανδρική ομάδα. Αναδείχθηκε επίσης δύο φορές πρωταθλητή ςΕλλάδας-Κύπρου με τις σχολές Λαμπίρη με συμμετοχή στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Λιμόζ της Γαλλίας (2013-14, 2014-15). Την περίοδο 2016-17 αγωνίστηκε με τα χρώματα της ΧΑΝΘ στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής κατηγορίας. Ακολούθως, μεταγράφηκε στην Ασπίδα Ξάνθης για να βοηθήσει την ομάδα στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Επίσης, βοήθησε τον Γ.Α.Σ. Κομοτηνής να ανέλθει στη Β’ Εθνική και τελευταία του ομάδα ήταν ο Ηλυσιακός.

Ο Στράτος Ιορδάνογλου έρχεται στη Ρόδο για να φορέσει την «κυανέρυθρη» φανέλατου ιστορικού Διαγόρα και να βοηθήσει την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της,τη νέα αγωνιστική περίοδο. Στράτο, καλώς ήρθες στη μεγάλη οικογένεια του Διαγόρα».