Ο Ικαρος συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις μεταγραφικές του κινήσεις, αφού λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Νίκου Πέττα, ήρθε αυτή του Γιώργο Παπαδιονυσίου. Ετσι, ο 26χρονος γκαρντ την επόμενη χρονιά θα φοράει τη φανέλα της Καλλιθέας αφήνοντας πίσω του τα μονοπάτια της Α2 για εκείνα της Γ΄εθνικής.

Η ανακοίνωση:

«Στην ανακοίνωση ακόμα μίας ηχηρής μεταγραφής προχωράει η ομάδα μας, καθώς από σήμερα παίκτης του Ικάρου Καλλιθέας είναι ο Γιώργος Παπαδιονυσίου (26χρ., 1,86μ.). Ο νεαρός combo guard, τον οποίο υποδέχτηκε ο Έφορος της αντρικής ομάδας, Παύλος Ανδρέου, έχει μεγάλη εμπειρία από το πρωτάθλημα της Α2 και είναι δεδομένο ότι θα αποτελέσει ακόμα ένα σημαντικό «όπλο» στην γεμάτη φαρέτρα του κόουτς Σωτήρη Νικολαΐδη.

Μετά την ανανέωση του Παναγιώτη Λαμπρόπουλου και την απόκτηση του Νίκου Πέττα, ο Γιώργος Παπαδιονυσίου έρχεται να ισχυροποιήσει ακόμα περισσότερο την περιφερειακή γραμμή της ομάδας μας που θέτει πλέον ξεκάθαρο στόχο να πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα.

To Who is Who

Ο Γιώργος Παπαδιονυσίου την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στον Κόροιβο Αμαλιάδας στην Α2. Στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία της χώρας έχει αγωνιστεί επίσης με τους Ψυχικό, Περιστέρι, Φιλαθλητικό, Εθνικό Πειραιώς. Στην Β’ εθνική ο 26χρονος γκαρντ έχει αγωνιστεί με τις φανέλες των Πανελευσινιακού με τον οποίο τη σεζόν 2019-20 είχε 11,3 πόντους και 32 εύστοχα τρίποντα σε 20 αγώνες, με τον Χαρίλαο Τρικούπη αλλά και με την Δάφνη Δαφνίου, την οποία βοήθησε να πετύχει τον στόχο της ανόδου.

Σε εθνικό επίπεδο έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με τα χρώματα της Εθνικής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων που έγινε στην Λετονία το 2013. Η οικογένεια του Ικάρου Καλλιθέας καλωσορίζει τον Γιώργο Παπαδιονυσίου και του εύχεται κάθε καλό σε αυτό το νέο ξεκίνημα που θέλουμε όλοι να ελπίζουμε ότι θα είναι και αρκετά νικηφόρο».