Η ενίσχυση δεν σταματά στην Αναγέννηση καθώς η ομάδα της Καρδίτσας προχώρησε σε μία νέα προσθήκη, αυτή του Σταμάτη Κρεμμύδα, ο οποίος αναμένεται να ενισχύσει την περιφερειακή γραμμή της ομάδας. 

Η ανακοίνωση:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ακόμη μία προσθήκη στο αγωνιστικό τμήμα της ομάδας που θα αγωνιστεί στην Β’ Εθνική.

Ο Σταμάτης Κρεμμύδας ήρθε για να δώσει βάθος στην περιφέρεια της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904 B.C. καθώς αγωνίζεται στη θέση του άσσου!
Ο Σταμάτης γεννήθηκε για να παίζει Basket και αυτό το δείχνει η μέχρι σήμερα πορεία του αν και γεννημένος στις 11 Ιανουαρίου του 1997.
Ξεκίνησε από πολύ μικρός και ως Παμπαίδας έπαιξε στον #Δούκα. Μετακόμισε στο Παιδικό του #Παναθηναϊκού και ως έφηβος στην #Άμιλλα #Περιστερίου.
Με μεγάλη εμπειρία στο αγωνιστικό κομμάτι πήρε νωρίς το βάπτισμα του πυρός στις ομάδες: #Πλατύκαμπος, #Δίλοφος, #Αστέρας Λάρισας, #Ίκαροι Τρικάλων (Γ Εθνική) και #Μανδραϊκος (Β’ Εθνική).

Είναι μια προσωπική επιλογή του κόουτς μας #Βασίλη_Κρομμύδα ο οποίος εκτός από τα προσόντα του (Άμυνα, καθαρό μυαλό, πασέρ, σουτ) κάνοντας την ερεύνα του, έμαθε για τον καταπληκτικό του χαρακτήρα ως άνθρωπος.
Σταμάτη, Υγεία και ευχή να εκπληρώσουμε αυτή τη χρονιά τους στόχους της ομάδας».