Πήρε Ντουζίδη ο Εθνικός

ntouzidisΗ ενίσχυση στον Εθνικό συνεχίζεται με τους πειραιώτες να ανακοινώνουν ακόμα μία μεταγραφή, αυτή του 1χρονου διεθνή Θανάση Ντουζίδη.

Η ανακοίνωση:

«Η Διοικούσα Επιτροπή της ομάδας Μπάσκετ του Εθνικού ΟΦΠΦ ανακοινώνει την απόκτηση ενός ακόμα νεαρού παίκτη, με ταλέντο και… χρυσή ιστορία. Ο λόγος για τον 19χρονο Θανάση Ντουζίδη, ο οποίος συμφώνησε με την ομάδα μας και ακολουθεί ήδη την προετοιμασία, υπό τις οδηγίες του Βαγγέλη Βλάχου.

Ξεκίνησε από την ΑΓΕ Χαλκίδας, μετακόμισε στον Ίκαρο κι ήταν ένα από τα μέλη της Εθνικής Εφήβων, που κατέκτησε πέρυσι το χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βόλου.

“Είναι χαρά μας να εντάσσουμε παιδιά, που έχουν φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο, παιδιά που από μικρά έμαθαν να πρωταγωνιστούν, που ξεχώρισαν. Ο Θανάσης είναι άλλος ένας πολλά υποσχόμενος παίκτης, ένα παιδί που έχει δίψα για διάκριση, που του ανήκει το μέλλον” είπε ο Κώστας Δεριζιώτης.

“Ευχαριστώ τον Εθνικό για την εμπιστοσύνη. Από την πρώτη στιγμή που βρέθηκα στην ομάδα, ένιωσα ότι το κλίμα είναι οικογενειακό. Μου αρέσει που είμαστε πολλά νέα παιδιά, αλλά δεν μου αρέσει να λέω μεγάλα λόγια. Το μόνο, ότι θα παλεύω -μαζί με τους συμπαίκτες μου- για κάθε μπάλα” υποσχέθηκε ο Θανάσης Ντουζίδης.

“Είναι ευθύνη για κάθε προπονητή να έχει στα χέρια του παιδιά, που θα αφήσουν το στίγμα τους τα επόμενα χρόνια στο ελληνικό μπάσκετ. Χρειάζεται υπομονή, δουλειά, πολλή δουλειά, αλλά και εμπιστοσύνη σ’ αυτά τα παιδιά, προκειμένου να αναδειχθεί το ταλέντο τους και μέσα από την ομαδική επιτυχία να έρθει η ατομική ανάδειξη” υποστήριξε ο Βαγγέλης Βλάχος».