samarasΤην ενίσχυση του συνεχίζει ο ΓΣ Βόλου προχωρώντας στην απόκτηση του Αντώνη Σαμαρά ενώ παράλληλα ενισχύθηκε και με τους νεαρούς, Φίλιππο Σέρρη, Φώτη Τάσο, Χαράλαμπο Παπαδόπουλο και Μάριο Τσίρο.

Αναλυτικά:

«Η συνεργασία των δύο συλλόγων ΓΣ ΒΟΛΟΥ και ΑΙΟΛΙΚΟΥ ΒΟΛΟΥ αποδίδει καρπούς. Έτσι μετά την απόκτιση με ελεύθερη μεταγραφή του Κωστούλα Απόστολου, ο Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ προχωρά την απόκτηση ακόμα τεσσάρων 16άχρονων ταλαντούχων παικτών από την παιδική ομάδα του ΑΙΟΛΙΚΟΥ ΒΟΛΟΥ που πρωταγωνίστησε πέρσι στο παιδικό πρωτάθλημα Μαγνησίας αλλά και πήρε σημαντικές εμπειρίες συμμετέχοντας στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑΘ.

Συγκεκριμένα τους:

Σέρρη Φίλιππο γεννηθείς 1999, ύψος 1,80μ, θέση 1
Τάσο Φώτη γεννηθείς 1999, ύψος 1,92μ, θέση 3
Παπαδόπουλο Χαράλαμπο γεννηθείς 1999, ύψος 2,00μ, θέση 4
Τσίρο Μάριο γεννηθείς 1999, ύψος 1,90μ, θέση 3

Με την απόκτιση των παραπάνω παικτών ο Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ δημιουργεί ένα άκρως νεανικό ρόστερ που με την παραμονή ορισμένων έμπειρων παικτών, προσδοκά να χτίσει την ομάδα του μέλλοντος για το Βολιώτικο μπασκετ.

Η διοίκηση του Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ ευχαριστεί την διοίκηση του ΑΙΟΛΙΚΟΥ ΒΟΛΟΥ για την παραχώρηση των αθλητών, πιστοποιώντας έτσι την άριστη συνεργασία τους η οποία θα συνεχιστεί και στο μέλλον.

Τέλος στα πλαίσια της άριστης συνεργασίας των δύο συλλόγων, οι αθλητές του παιδικού τμήματος του Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ, Δραγατζίκης Ορφέας και Κουμπρετζιώτης Ιωάννης (γεννηθέντες και οι δύο το 2000) παραχωρούνται την ομάδα του ΑΙΟΛΟΚΟΥ ΒΟΛΟΥ.

Ο Αντώνης Σαμαράς στον Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ

Την προσθήκη ενός έμπειρου καλαθοσφαιριστή με αγωνιστικές παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες, ανακοίνωσε το τμήμα μπάσκετ του Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ.

Ο 29 ετών Αντώνης Σαμαράς,  αγωνίζεται στις θέσεις «2» και «3», ενώ διακρίνεται για το σουτ από μέση και μεγάλη απόσταση. Ως αθλητής έχει αγωνιστεί στις ομάδες: Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη, Siemens, Στρατώνι, Ορφέας Σουρωτής και Νίκη Βόλου (Α2, Β και Γ εθνική κατηγορία και Α1 ΕΚΑΣΘ). Το νέο απόκτημα του Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ ήρθε με ελεύθερη μεταγραφή και μέχρι πέρυσι αγωνιζόταν με τη φανέλα του Γ.Σ.ΑΛΜΥΡΟΥ».