Σε μία νέα μεταγραφή προχώρησε ο Κόροιβος αποκτώντας τον Διονύση Τάταρη, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα της Αμαλιάδας έπειτα από μία σεζόν απουσίας. 

Η ανακοίνωση:

«O ΑΣΑ ΚΟΡΟΙΒΟΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Ηλείο αθλητή, αλλά και πρωταθλητή Ευρώπης με την U20 2017, Διονύση Τάταρη για την σεζόν 2021-2022.

Ο Διονύσης είναι 23 ετών με ύψος 2,04 και αγωνίζεται ως σέντερ/φόργουορντ.
Είναι η δεύτερη φορά που η ομάδα μας θα συνεργαστεί με τον Διονύση Τάταρη, κάτι που ήταν επιθυμητό και από τις δυο πλευρές.
Η προηγούμενη ήταν την χρονιά 2019-2020.
Ο διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες, αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα U20, που φιλοξενήθηκε το 2017 στο Ηράκλειο της Κρήτης, με το χρυσό μετάλλιο να αποτελεί την κορυφαία στιγμή στην μέχρι τώρα καριέρα του.
Ο Πυργιώτης αθλητής, παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει αρκετούς σταθμούς στην μπασκετική του διαδρομή ως τώρα όπως τον Απόλλωνα Πατρών, τον Άρη, τους Μαχητές Πεύκων, τα Τρίκαλα, το Περιστέρι, την Δάφνη Δαφνίου αποκτώντας ετσι γνώση & εμπειρία.
Η οικογένεια του ΚΟΡΟΙΒΟΥ καλωσορίζει και πάλι τον Διονύση και του εύχεται να πετύχει τους στόχους του μέσα από μια υγιή μπασκετική χρονιά.
Πίστη & Όραμα για το μέλλον».