Πήρε Τσιτσιγιάννης και Καρακατσάνη η Πεντέλη

Η Πεντέλη προχωρά στις μεταγραφές που θα τη βοηθήσουν να παραταχθεί περισσότερο ενισχυμένη στο νέο πρωτάθλημα. Σε αυτό το πλαίσιο, ο σύλλογος απέκτησε ακόμα δύο παίκτες και συγκεκριμένα του Βίκτωρα Καρακατσάνη και Γιώργο Τσιτσιγιάννη, οι οποίοι μέχρι πρότινος αγωνίζονταν στον Παπάγου. 

Η ανακοίνωση:

«Μετά την απόκτηση των Βασίλη Λάτση και του Λευτέρη Χρυσού, δύο ακόμη παίκτες αφήνουν τα μπλε του ΠΑΠΑΓΟΥ για τα μπλε της ΠΕΝΤΕΛΗΣ.

Ο ανερχόμενος 22χρονος guard (192 cm)Βίκτωρ Καρακατσάνης και ο 24xρονος ταλαντούχος forward (205 cm)Γιώργος Τσιτσιγιάννης υπέγραψαν τα συμβόλαια τους με την ομάδα μας και θεωρούνται ήδη μέλη της οικογένειάς μας.
Τους καλωσορίζουμε βέβαιοι, ότι με το πλούσιο ταλέντο τους αλλά και με την εμπειρία που διαθέτουν, παρά το νεαρό της ηλικίας τους, θα βοηθήσουν την ομάδα μας να διακριθεί στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Οι νεοαποκτηθέντες θα ενσωματωθούν και θα ενισχύσουν τον περσινό κορμό της ομάδας, με τους Γιάννη Νάσση, Γιώργο Παπαπέτρου, Ανδρέα Γιαννίκο, Ανδρέα Ψαρόπουλο, Γιάννη Καστανιώτη και Δημήτρη Γεροντογιάννη να ανανεώνουν τη συνεργασία τους ενώ ο17χρονος έφηβος Νίκος Ζιάκας επιλέχθηκε να ακολουθήσει το πρόγραμμα της ανδρικής ομάδας αποκτώντας πολύτιμες εμπειρίες.

Σε εκκρεμότητα παραμένει να διευκρινιστουν οι όροι συνεργασίας με τον Μάριο Γραμματικό σε διττό ρόλο γυμναστή αλλά και παίκτη της ομάδας.
Παρελθόν αποτελούν οι Άλκης Ιωάννου, Δημήτρης Τσακίρης και Τάκης Νικολακόπουλος τους οποίους ευχαριστούμε για τη σύντομη αλλά ουσιαστική προσφορά τους και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τους.
Μέχρι το τέλος του μήνα, συνεχίζονται οι προπονήσεις της μεταβατικής περιόδου και οι δοκιμές νεαρών ταλαντούχων παικτών με τον coach Κώστα Χαρτοματσίδη να επιλέγει αυτούς που θα συμπληρώσουν το ρόστερ της ομάδας αποκτώντας πολύτιμες εμπειρίες από τη συμμετοχή τους στη Β’ Εθνικη ενώ παραλληλα θα μπορούν να έχουν πλούσια αγωνιστική δράση συμμετέχοντας στο εφηβικό πρωτάθλημα».