Οι κινήσεις συνεχίζονται στη Ρόδο με τον Διαγόρα να πραγματοποιεί μία ακόμα προσθήκη, αυτή του έμπειρου φόργουορντ Νίκου Φράγκου. 

H ανακοίνωση:

«Ο Γ.Σ. Διαγόρας ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή Νίκου Φράγκου… Πρόκειται για 35χρονο φόργουορντ (με ύψος 1.92), ο οποίος την τελευταία χρονιά αγωνιζόταν στην Α’ Κατηγορία με την Καλλιθέα, ενώ στο παρελθόν έχει παίξει στον Σπόρτιγκ, τον Ηλυσιακό, τον Γ.Σ. Ταταύλα, την Ελπίδα Πεταλούδων και τον Ζέφυρο. Ο Νίκος Φράγκος αποτελεί την πέμπτη μεταγραφή για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με το σχεδιασμό της ομάδας μας να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Μετά τη συμφωνία του με τον Διαγόρα, ο Νίκος Φράγκος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ευχαριστώ πάρα πολύ τους ανθρώπους του Διαγόρα και τον coach Στάθη Βλάχοδημο, που μου δίνουν την ευκαιρία να είμαι μέλος αυτής της ιστορικής ομάδας. Είναι μεγάλη χαρά και πρόκληση που θα έχω δίπλα μου τόσο καλούς συμπαίκτες οι οποίοι ανεβάζουν πάρα πολύ το επίπεδο της ομάδας. Με τα περισσότερα παιδιά είμαστε πάρα πολύ καλοί φίλοι και εκτός παρκέ, οπότε αυτό είναι ένα στοιχείο που θα βοηθήσει, ώστε να δέσει καλύτερα η ομάδα μέσα στο γήπεδο. Τέλος, ανυπομονώ να ξεκινήσει η χρονιά και να αγωνιστώ μπροστά στους φιλάθλους του Διαγόρα που δημιουργούν μία τρομερή ατμόσφαιρα. Να ευχηθώ καλή μπασκετική σεζόν χωρίς τραυματισμούς και υγεία».