Άλλες δύο προσθήκες παικτών ανακοίνωσε ο Εσπερος Λαμίας. Η ομάδα του Γιάννη Σοφογιάννη απέκτησε τον Γιάννη Χαλάτση και τον Φώτη Φύκα.

Ο μεν Χαλάτσης (1997, 1.83μ.) ήταν ο 3ος καλύτερος σκόρερ του Στρατωνίου στην περσινή Β’ Εθνική με 199 πόντους σε 20 αγώνες (9,9 μ.ό.), ο δε Φύκας έπαιξε στη Δάφνη, βοηθώντας τη να ανέβει στη Γ’ Εθνική.

Αναλυτικά:

«Γιάννης Χαλάτσης.Ένας νέος αθλητής που δεν χρειάζεται συστάσεις στον χώρο μας. Έχει κερδίσει επάξια τους τίτλους των εννοιών, συνέπεια και μαχητικότητα. Ο Θεσσαλονικιός πλέυ μέηκερ γεννήθηκε το 1997 και τις προηγούμενες δύο συνεχόμενες χρονιές στην Β ΕΘΝΙΚΗ, με τις ομάδες του Μακεδονικού και Στρατωνίου, αποτέλούσε τον παίκτη κλειδί για την ανάπτυξη της ομάδας. Πιστεύουμε ότι η ομάδα μας, θα τον βοηθήσει να αναπτυχθεί μπασκετικά ,ακόμη περισσότερο. Καλώς ήρθες Γιάννη».

«Φώτης Φύκας. 5 χρόνια μακριά από τα παλιά λημέρια. Ήταν 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015 που ο Φώτης αναδείχθηκε πρωταθλητής εφήβων ΕΣΚΑΣΕ ,με την ομάδα του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ… Τα καλοκαίρια πέρασαν και ο φοιτητής ,στην Αθήνα,πλέον Φώτης Φύκας, ξεδίπλωνε το ταλέντο του στα παρκέ της Α’ ΕΣΚΑ, όπου στον τελευταίο του σταθμό της Α.Ο ΔΑΦΝΗΣ, βοήθησε την ιστορική ομάδα για την άνοδό της στην Γ’ΕΘΝΙΚΗ.… 5 χρόνια μακριά από την ομάδα της πόλης του,κοντά όμως στο άθλημα που αγαπούσε… Ανακοινώνουμε την επανένταξη του Φώτη στον ΕΣΠΕΡΟ ΛΑΜΙΑΣ.. Καλώς ήρθες στην οικογένειά σου Φώτη…σαν να μην πέρασε μια μέρα…».