Η δουλειά συνεχίζεται στον ΝΕΟΛ, πραγματοποιώντας μία ακόμα μεταγραφή αυτή του Θάνου Χονδρογιάννη, ο οποίος θα ενισχύσει την περιφέρεια των νησιωτών.


Η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση του ΝΕΟΛ ανακοινώνει την απόκτηση του παίκτη Θάνου Χονδρογιάννη.

Ο Θάνος γεννήθηκε στην Κέρκυρα το 1997. Έχει ύψος 1.97 και αγωνίζεται ως γκάρντ.

Ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το μπάσκετ στις Ακαδημίες του Κερκυραϊκού (2009-2012), όπου αγωνίστηκε στην Α ΕΣΚΑΒΔΕ, ενώ το 2012 πήρε μεταγραφή για τις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ.

Στον ΠΑΟΚ υπήρξε βασικό στέλεχος της ομάδας Κ16, ενώ συμμετείχε και σε προπονήσεις της ανδρικής ομάδας. Στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα των Μαχητών Δόξας Πεύκων Θεσσαλονίκης στο πρωτάθλημα της Α2. Την επόμενη σεζόν (2016-17) αγωνίστηκε στον ΑΣ Καστοριάς, αποτελώντας έναν από τους βασικούς συντελεστές της ανόδου από την Β’ Εθνική στην Α2 κατηγορία. Το 2017-18 πήρε μεταγραφή για τον ΑΟ Γλαύκου Πατρών, γιορτάζοντας την άνοδο της ομάδας από τη Γ΄στη Β΄Εθνική. Την περίοδο 2018-19 επέστρεψε στον ΑΣ Καστοριάς, με την ομάδα να κατακτά την 3η θέση της Α2. Στη συνέχεια, αγωνίστηκε στον ΑΣ Καρδίτσας, επίσης στην Α2 κατηγορία, ενώ την προηγούμενη σεζόν συμμετείχε στην Α1 (Basket League) με τον Χαρίλαο Τρικούπη.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι υπήρξε διεθνής με την Εθνική Παίδων, ενώ το 2015 είχε κληθεί και στη «χρυσή» Εθνική Εφήβων.

Θάνο, σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΝΕΟΛ και σου ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες!».