Το… φλερτ της Βόνιτσας με τον Αντώνη Χρύση υπήρχε εδώ και μέρες, με τις δύο πλευρές να τα ‘χουν βρει σε όλα. Το μόνο που απέμενε, λοιπόν, ήταν η επισημοποίηση της συνεργασίας, κάτι που έγινε με την ανακοίνωση απ’ τους νεοφώτιστους στην κατηγορία της πρώτης τους μεταγραφικής κίνησης.

Η ανακοίνωση: 

«Ο Α.Ο. ΒΟΝΙΤΣΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση του καλαθοσφαιριστή Αντώνη Χρύση, ο οποίος συμφώνησε με την ομάδα μας για την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Τo who is who

Ο Αντώνης Χρύσης είναι 23 ετών (γεννήθηκε το 1990). Την τελευταία αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στην ΑΓΕ Ζακύνθου στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, πραγματοποιώντας εξαιρετική χρονιά και ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του Ιονίου. Ο νεαρός αθλητής έκανε τα πρώτα του βήματα στον Ιπποκράτη Κω, με τον οποίο έπαιξε και μία σεζόν στη Γ’ Εθνική (2008-09) και θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Δωδεκανήσου. Ο Χρύσης έχει ύψος 1.98 και παίζει στις θέσεις 3 και 4 , ενώ έχει αγωνιστεί επίσης στον Ηρακλή Ρόδου καθώς και στον Διαγόρα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής αλλά και της Β΄ Εθνικής κατηγορίας».